Quantcast

http://picasion.com/

Χανταμπάκης: «Άργησα να γυρίσω γιατί ήθελα απαντήσεις»

Ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης του Survivor έδωσε απαντήσεις για τα σχόλια που δέχθηκε αλλά και στο γιατί καθυστέρησε να επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρησή του. «Στο κομμάτι αυτό το Survivor ήταν το καλύτερο δώρο που μου έκανε ο θεός. Ήταν ένα γερό ξεσκαρτάρισμα, ότι καλύτερο μου έχει συμβεί», δήλωσε στο περιοδικό People. Ο ίδιος
αρνείται ότι έμεινε παραπάνω στον Άγιο Δομίνικο γιατί έβλεπε ψυχολόγο για να ξεπεράσει το σοκ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Δεν υπήρχε μόνιμος ψυχολόγος, είχαμε έναν άνθρωπο που δεν δούλευε για το Survivor, ήταν φίλος κάποιου από την παραγωγή και ήρθε κάποιες φορές όταν χρειάστηκε. Αυτό που ανέβασε ο Μανίκας δεν το ανέβασε για να τρολάρει κάποιον, αλλά γιατί υπάρχουν άνθρωποι δικοί μου, μεγάλης ηλικίας, οι οποίοι διαβάζοντας όλα αυτά ανησύχησαν πολύ. Χάθηκε τελείως το μέτρο».

«Το ορθόδοξο και το καθολικό φέτος συνέπεσαν και στον Άγιο Δομίνικο οι μέρες αυτές ήταν όπως τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη. Δεν έβρισκαν με τίποτα εισιτήρια. Επίσης, ήθελα κάποιες απαντήσεις από την παραγωγή, για το τι πραγματικά έχει φανεί προς το έξω. Ήθελα όταν μιλήσω, να αναλάβω τις ευθύνες μου και αντίστοιχα να αναλάβουν και εκείνοι τις δικές τους», συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ