Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πυρετώδεις προετοιμασίες για Καγκελίδη και Πατσίκα

Δίπλα - δίπλα κάθισαν στις θέσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Ζήσης Πατσίκας και ο Αντώνης Καγκελίδης. Οι δύο πρόεδροι (ο μεν πρώτος στην διοίκηση του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας και ο δε δεύτερος στην διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου της Πατρίδας) ετοιμάζουν το επόμενο χρονικό διάστημα σημαντικές για την Ημαθία πολιτιστικές και όχι μόνο
δράσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο Τ.Ο.Β. περί τα μέσα Ιουνίου διοργανώνει το δεύτερο φεστιβάλ ροδάκινου, με πολιτιστικό, τουριστικό και οικονομικό ενδιαφέρον, καθώς στα πλαίσιά του διοργανωνεται συνέδριο που αφορά την παραγωγή και διάθεση του προϊόντος, αλλά και γιορτή γαστρονομίας, διαγωνισμός φωτογραφίας και πολλές παράλληλες δράσεις, ενώ ο Σύλλογος «Ευστάθιος Χωραφάς» προς το τέλος Ιουλίου, διοργανώνει τις «θεσμοθετημένες» πλέον εξαήμερες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του στο γήπεδο της Πατρίδας, με την συμμετοχή μεγάλων ονομάτων του Ελληνικού τραγουδιού, όπως Βασίλης Καρράς, Μελίνα Ασλανίδου και Νίκος Ζωϊδάκης. 
«Στοίχημα» για τους ίδιους, η επιτυχία των εκδηλώσεων και οι μηχανές δουλεύουν από τώρα στο φουλ ώστε να εξασφαλιστεί η εύρυθμη συνεργασία όλων των φορέων και όλα να είναι έτοιμα στην ώρα τους. Ζητούμενο πάντα η συμμετοχή και η κινητοποίηση και των πολιτών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ