Quantcast

http://picasion.com/

Καλό μήνα με μοναδικές προσφορές από το οπωροπωλείο «Ο Πόλης»

- ΤΡΙΤΗ & ΤΕΤΑΡΤΗ: ΝΤΟΜΑΤΕΣ 1,30 & 1,50
- ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ: ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΟΝΟ 0,60
Το οπωροπωλείο «Ο Πόλης», του Γιαννακίδη Αριστείδη, βρίσκεται στη Βέροια από το 1961, προσφέροντας προϊόντα μαναβικής υψηλής ποιότητας για κάθε νοικοκυριό και επαγγελματία στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Το οπωροπωλείο «Ο Πόλης» καλωσορίζει τον καινούριο μήνα με μοναδικές προσφορές για τους πελάτες του. 

Μόνο για σήμερα Τρίτη 2/5 και αύριο Τετάρτη 3/5, θα βρείτε:
Ντομάτες πρωτοδεύτερες με 1,30€ το κιλό
Ντομάτες Α' μεγαλόκαρπες με 1,50€ το κιλό
Επίσης, προσφορά για όλη την εβδομάδα:
Πατάτες μόνο με 0,60€ το κιλό!

Σ’ ένα καθαρό και περιποιημένο χώρο, οι πελάτες του μανάβικου μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία από φρέσκα φρούτα και λαχανικά, καθώς και διάφορες ποικιλίες από εκλεκτά όσπρια και ρύζια, κυρίως από παραγωγούς της Ημαθίας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας. 
Διαθέτει επίσης, μέλι, μυρωδικά, χωριάτικες σπιτικές σάλτσες, μαρμελάδες, χωριάτικα αυγά. Επιπλέον, το οπωροπωλείο «Ο Πόλης», προμηθεύει ξενοδοχεία, εστιατόρια και παιδικούς σταθμούς της περιοχής, με φρούτα, λαχανικά, διάφορα βρώσιμα είδη, καθώς και φιάλες υγραερίου όλων των τύπων.

Οι πελάτες του Polis έχουν, επίσης, τη δυνατότητα με ένα τηλεφώνημα στο ​23310 616 59, να έχουν στο σπίτι ή την επιχείρησής τους τα προϊόντα που επιθυμούν, στις πιο ελκυστικές τιμές της αγοράς.

Οπωροπωλείο «Ο Πόλης»
Κεντρικής 10, Βέροια
Τηλ.: 23310 616 59
email: a.giannakidis2@cyta.gr




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ