«ΒΑΪΝΑΣ»: Το δικό σου μεγάλο κατάστημα στο κέντρο της Ημαθίας

Η εταιρία «ΒΑΪΝΑΣ Α.Ε.» με έδρα την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας οικοδομικών υλικών από το 1955. Σταδιακά και με τη στήριξη των πελατών της, επεκτάθηκε στους χώρους των πλακιδίων και ειδών υγιεινής, των χρωμάτων και των σιδηρικών, των μηχανημάτων
και ηλεκτρικών εργαλείων καθώς και στα είδη κήπου.
Από το κατάστημά μας μπορείτε να προμηθευτείτε δομικά και αδρανή υλικά άριστης ποιότητας σε συσκευασίες και ποσότητες παντός τύπου, σε εξαιρετικές τιμές.

Επίσης προσφέρουμε ολοκληρωμένες και πιστοποιημένες λύσεις θερμομόνωσης και στεγανοποίησης κτιρίων, με υλικά κορυφαίας ποιότητας, με υψηλή αντοχή σε δύσκολες συνθήκες και ευκολία στη χρήση.

Διαθέτουμε μηχανές χρωμάτων εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, αντιπροσωπεύοντας τις τρεις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο ISOMAT, KRAFT, VITEX, καθώς και αναλώσιμα και προϊόντα για απίθανες τεχνοτροπίες μοναδικής αισθητικής.

Περιηγηθείτε στην έκθεσή μας και ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις σε πλακάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και είδη υγιεινής από τους κορυφαίους προμηθευτικούς οίκους του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε επίσης ηλεκτρικά εργαλεία και εργαλεία χειρός για κάθε οικοδομική εργασία ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, κτιστών, καθώς και πλήρη γκάμα εργαλείων κήπου αλλά και όλα όσα αναζητάτε για τη φροντίδα και τη διακόσμηση του κήπου και της βεράντας.

Με την προσωπική φροντίδα, την εμπειρία και το εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, εγγυόμαστε την ιδανικότερη κάλυψη κάθε ανάγκης του πελάτη, σε κάθε περίπτωση.


Επισκεφθείτε την έκθεσή μας, αλλά και διαδικτυακά το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα «Εργαλειοχώρος».

Αλεξάνδρεια Ημαθίας
Στροφή Γιαννιτσών
ergaleioxoros@gmail.com
vainasae@gmail.com
www.vainas.eu
23330-23610

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ