Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Sold out η... «πρώτη» του Προέδρου

Η συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και του Στέφανου Κορκολή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 23/4 στο Χώρο Τεχνών. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη συναυλία που διοργανώνεται από την ΚΕΠΑ Βέροιας, από τη μέρα που στο «τιμόνι» της ορίστηκε πρόεδρος ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος και όπως φάνηκε μπήκε... με το
δεξί, αφού είχε τεράστια επιτυχία. Ανάμεσά στους εκατοντάδες βεροιώτες που προσήλθαν στη συναυλία, βρέθηκαν και αρκετοί φίλοι του προέδρου, που κατά την είσοδό του στον συναυλιακό χώρο μετά της συζύγου του, τον συνεχάρησαν για τη νέα του ιδιότητα και του ευχήθηκαν πάντα τέτοιες επιτυχίες.

Μεταξύ αυτών και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, που βρέθηκε στη Βέροια την Κυριακή και επέλεξε μαζί με τη σύζυγό του να απολαύσει στη γενέτειρά του το σπουδαίο καλλιτεχνικό δίδυμο. Οι δύο άντρες χαιρετήθηκαν εγκάρδια, καθώς πέρα από την πολιτική, τους συνδέει και βαθιά φιλία ετών. Θυμίζουμε πως ο δικηγόρος Λεωνίδας Ακριβόπουλος, είναι από τον Ιούνιο του 2013 γραμματέας της Νομαρχιακής ΔΗΜΑΡ Ημαθίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ