Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πως να θυμάστε τους κωδικούς σας

Είτε μας αρέσει είτε όχι η τεχνολογία είναι για τα καλά στη ζωή μας και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Οι συσκευές, κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη και πιο άνετη αλλά μπορούν να δημιουργήσουν και πολλά προβλήματα. Ένα από αυτά είναι οι πολλοί κωδικοί πρόσβασης που χρειαζόμαστε για να επικοινωνούμε με ασφάλεια με τις συσκευές μας. Αν ελπίζετε πως θα τους θυμάστε ή τους γράφετε σε ένα κομμάτι χαρτί, θα κάνετε τη ζωή σας κουραστική. Επιπλέον, ίσως θέσετε τα δεδομένα σας σε κίνδυνο. Ακούγεται παράξενο, αλλά θα χρειαστείτε ένα ακόμη κωδικό πρόσβασης για να διαχειριστείτε τους υπόλοιπους. Διότι η λύση στο πρόβλημα ονομάζεται Password Manager. 

Αυτή τη στιγμή, ο Lass Pass είναι ο καλύτερος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης. Είναι γρήγορος, ασφαλής, δωρεάν και λειτουργεί σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και έξυπνα τηλέφωνα.

Το Password Manager αποθηκεύει τα δεδομένα και τα εισάγει αυτόματα όταν συνδέεστε σε οποιονδήποτε από τους λογαριασμούς σας. Ως επιπλέον προστασία, μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια λειτουργία ειδοποίησης για να λάβετε κείμενα κάθε φορά που συνδέεστε. Δύο άλλες καλές επιλογές, είναι το 1password και το Dashlane.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ