Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Να γιατί ο Ναουσαίος Δημήτρης Πασχούλας αποχώρησε από το SURVIVOR (VIDEO)

Στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ «SURVIVOR ΠΑΝΟΡΑΜΑ», ήταν σήμερα καλεσμένος ο Δημήτρης Πασχούλας, ο Ναουσαίος παίκτης του SURVIVOR που αποχώρησε οικειοθελώς έπειτα από 10 μέρες περίπου. Τι ήταν αυτό τελικά που ώθησε τον Δημήτρη να αποχωρήσει; Ήταν οι
συνθήκες ή οι συμπεριφορές; Τι έγινε με το σταυρό που... χάθηκε από την τσάντα του; Ποια η γνώμη του για τον Αγγελόπουλο; Τον Αρχηγό Πάνο; Ποιον συμπάθησε περισσότερο από τους μαχητές;
Ο Ναουσαίος Δημήτρης Πασχούλας ήταν ένας από τους παίκτες των μη διάσημων που προσγειώθηκαν στον Άγιο Δομίνικο για να συμμετέχουν στον φετινό SURVIVOR. Ωστόσο, ενώ αρχικά ξεχώρισε για τον απλό του χαρακτήρα και τον σωματότυπο που δε συμβάδιζε με των υπολοίπων, εν μια νυκτί αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, επικαλούμενος λόγους συμπεριφοράς των συμπαικτών του.
«Πήγα να περάσω ωραία, για χαβαλέ, Οι καυγάδες άρχισαν πολύ νωρίς στην ομάδα. Ειδικά όταν αποφάσισαν να διώξουν τον Αγγελόπουλο. Η αποχώρηση του Ντάνου ήταν κοινή απόφαση, κάποιοι μεν, που δε θέλω να τους κατονομάσω, το αποφάσισαν, μετέδωσαν όμως την απόφασή τους και σε άλλους. Όταν έδιωξαν τον Αγγελόπουλο θέλησα να μάθω το λόγο, μου είπαν να μη το συζητήσουμε για να μη χαλάσει η ομάδα. Και στο καπάκι ξεκίνησαν οι καυγάδες. Αυτή ήταν η ομάδα που έλεγαν; Με εκνεύριζε η στάση κάποιων παικτών. Καλύτερα που έφυγα γιατί όλοι καθημερινά μάλωναν», φαίνεται να ήταν οι λόγοι που έδιωξαν τον Δημήτρη Πασχούλα από το SURVIVOR.
Σχετικά με το σταυρό του που χάθηκε μυστηριωδώς από την τσάντα του, γεγονός που τον στεναχώρησε αρκετά, είπε πως «Η αξία του ήταν μηδαμινή, μόνο συναισθηματική αξία είχε για εμένα, γιατί μου τον είχαν δώσει ως φυλαχτό πριν φύγω. Τον είχα δεμένο στην τσάντα μου με... χειρουργική επέμβαση! Βρήκα την ασφάλεια λυγισμένη...», είπε ο Δημήτρης, που μετά από τις αποκαλύψεις για ανταλλαγή αντικειμένων για φαγητό, οι υπόνοιες φουντώνουν!
«Είμαι χαζοφιλότιμος, έδινα τα φρούτα που μας έδιναν πριν το αγώνισμα στους δυνατούς γιατί δεν ένοιωθα ούτως ή άλλως δυνατός», είπε. Ενώ σχετικά με τις κάμερες είπε πως «δε μου έβγαινε στην αρχή με τις κάμερες, κρυβόμουν και όταν ερχόταν οι κάμερες, άλλαζα συζήτηση όταν μιλούσα για τα προσωπικά μου». 
Αρχικά τον είχε εκνευρίσει η Ειρήνη Κολιδά, που πεταγόταν σαν δικηγόρος σε διαπληκτισμό που είχε ο Μισθοφόρος, πράγμα που του ενίσχυε την άποψη ότι δεν επρόκειτο για ομάδα αλλά για κλίκα.
Για τον Αγγελόπουλο είπε πως είναι πραγματικό παλικάρι.
Για την Ελένη πως είναι ντόμπρος χαρακτήρας και ότι είχε έρθει πιο κοντά από τους υπόλοιπους.
Για τον Πάνο είπε πως άδικα τον κατηγορούσαν σαν αρχηγό. Τα είχε διαβασμένα όλα, σχετικά με τα αθλήματα και επειδή ήταν σοβαρά χτυπημένος με ενέσεις και δεν μπορούσε να βοηθήσει στο άθλημα βοηθούσε στην παραλία. Ήταν ξηγημένο παιδί. Προσπάθησε να κάνει ίντριγκα και στρατηγική στο παιχνίδι αλλά δεν τον κατηγορώ έτσι είναι το παιχνίδι, όπως έκανε και ο Μισθοφόρος. Απλά την έκανε πολύ νωρίς.
Για τον Τσανγκ είπε ότι το πάει στρατηγικά με την καλή έννοια. 
Δείτε όλην την εκπομπή:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ