Quantcast

http://picasion.com/

Μεγαλοβδομαδιάτικες γεύσεις στο «ouzo's ouzeria»

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ - ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ ΑΝΟΙΧΤΑ
Διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα, πολλοί συγγενείς και φίλοι μας άρχισαν να καταφθάνουν στη Βέροια για το Πάσχα και θέλουμε να τους κυκλοφορήσουμε στα καλύτερα. Φυσικά μια έξοδος για φαγητό επιβάλλεται, αλλά τέτοιες μέρες οι επιλογές είναι περιορισμένες. Όχι
στο «ouzo's ouzeria», που η κουζίνα του κρύβει νηστίσιμους θησαυρούς που θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους μας! Φρέσκες σαλάτες, baby ψητά καλαμαράκια, μυδοπίλαφο, υπέροχη φάβα, ντολμαδάκια γιαλαντζί, θαλασσινά και μεζέδες και άφθονο κρασί και τσίπουρο για την παρέα. 
Μη παραλείψετε να δοκιμάσετε τα αλμυρά καταϊφάκια... Ότι βγαίνει από την κουζίνα του «ouzo's» είναι χειροποίητο και τώρα που ο καιρός άνοιξε, μπορείτε να τα απολαύσετε στο πιο όμορφο μπαλκόνι της Βέροιας! Ακριβώς δίπλα στην Παλιά Μητρόπολη. Θέλετε να μείνετε στο σπίτι και να γευτείτε την κουζίνα του «ouzo's» στην κουζίνα σας; Με ένα τηλέφωνο στο 2331125060, το «ouzo's ouzeria» φέρνει όλες τις νοστιμιές της κουζίνας του στο σπίτι σας (καθημερινά εκτός Δευτέρας - ελάχιστη παραγγελία 15€).

Το «ouzo's ouzeria» για αυτή την εβδομάδα, θα είναι κοντά σας μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο. Την Κυριακή του Πάσχα θα είναι κλειστό, ενώ θα επιστρέψει τη Δευτέρα του Πάσχα με όλες του τις κρεατονοστιμιές!

Παλιά Μητρόπολη.
«ouzo's ouzeria»
Τηλ. 2331125060









ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ