Quantcast

http://picasion.com/

Ντόστανιτς: «Δύσκολη νύχτα για τη Βέροια»

Απογοητευμένος και λογικά, ήταν ο Ράτκο Ντόστανιτς μετά το τέλος του σημερινού αγώνα. Οπου σήμανε τον υποβιβασμό της Βέροιας. «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναιτωλικού. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Για εμάς είναι μια δύσκολη βραδιά. Είχαμε δυο - τρεις ευκαιρίες που μπορούσαμε να τις κάνουμε γκολ, δεν το καταφέραμε και κέρδισε το
παιχνίδι ο Παναιτωλικός. Είναι μια δύσκολη περίοδο για εμάς. Πρέπει τώρα να καθίσουμε κάτω να αναλύσουμε τα λάθη, είναι μια δύσκολη νύχτα», είπε αρχικά. 
Και μετά ρωτήθηκε τι άλλαξε στο δεύτερο μισό και η «βασίλισσα» παρουσιάστηκε καλύτερη. «Κάναμε αλλαγές, προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά, προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε την ομάδα και ξέρετε ότι είναι δύσκολο γιατί ο Παναιτωλικός για εμένα είναι μία από τις πέντε καλύτερες ομάδες στην ομάδα με τους ποιοτικούς παίκτες που έχει και το επίπεδο που έχουν και μπορούν να τελειώσουν ένα παιχνίδι και να δημιουργήσουν προβλήματα σε μία ομάδα. Δε μπορώ να μην δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δώσανε τα πάντα, την ψυχή τους αλλά δεν πήραμε κάτι από αυτό το παιχνίδι….»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ