Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παρ' ολίγον τραγωδία στο Μακροχώρι - Σοκάρουν οι νέες εικόνες από την τρελή πορεία του βαν

Ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν οι κάτοικοι στο Μακροχώρι, έπειτα από το φοβερό τροχαίο που συνέβη το πρωί στην Αριστοτέλους, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Βενιζέλου (Δείτε ΕΔΩ). Ένα τροχαίο που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία, καθώς έγινε στις 10 το πρωί, στον πιο κεντρικό δρόμο του Μακροχωρίου και από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα. Τον
πανικό σκόρπισε ένα επαγγελματικό φορτηγάκι, που άγνωστο ακόμα πως, ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο του οχήματος, πραγματοποιώντας μια τρελή πορεία, χτυπώντας αυτοκίνητα, κάδους και κολόνες, καταλήγοντας στην είσοδο μιας ταβέρνας που ευτυχώς ήταν εκτός λειτουργίας.
Οι φωτογραφίες από τα συντρίμμια και το διαλυμένο όχημα, μαρτυρούν τη σφοδρότητα με την οποία χτυπούσε το φορτηγάκι τους «στόχους» του μέχρι να ακινητοποιηθεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του alexandreia-gidas.gr, ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο έχοντας τις αισθήσεις του, σοβαρά όμως τραυματισμένος. Αμέσως στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας, Πυροσβεστικό Όχημα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου μετέφερε τον οδηγό στο Νοσοκομείο Βέροιας. Δείτε νέες φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο:






















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ