Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Ολυμπιακός Χανταμπάκης, ο ΠΑΟΚτσής Ντάνος και η Βεροιώτισσα Λάουρα

Ζούνε ανάμεσά μας φίλοι μου, άνθρωποι οι οποίοι ακούνε «Survivor» και νομίζουν ότι είναι Νορβηγός επιθετικός που έχει έρθει για δοκιμή στον Ολυμπιακό για να τον δει ο Κομπότης και να τον κλέψει μέσα απ’ τα χέρια των Πειραιωτών. Τους ανθρώπους αυτούς πρέπει να τους αντιμετωπίζετε με στοργή και κατανόηση. Μια λύση είναι να τους χτυπήσετε τρυφερά την
πλάτη και να τους βάλετε να δουν 2 κολλητά παιχνίδια της Εθνικής (την εποχή του Γκιρτζίκη), για να παρακαλάνε μετά να πάνε οι ίδιοι στον Άγιο Δομίνικο και να τρώνε καρύδα πασπαλισμένη με άμμο μέχρι να παγώσει η κόλαση και να βγάλει μούσι ο Τσανγκ, για να γλιτώσουν απ’ το μαρτύριο.

Η δεύτερη και πιο ενδεδειγμένη λύση είναι να τους εξηγήσετε σε 2 λεπτά όλο το Survivor με ποδοσφαιρικούς όρους. Ακόμα και αν δεν έχουν δει δευτερόλεπτο θα νιώσουν λες και το βλέπουν απ’ την πρώτη μέρα. Η ιστορία έχει ως εξής (ξεκινήστε με τους διάσημους και όταν μπουν στο κλίμα συνεχίστε με τους μαχητές):

Κάποιοι γνωστοί τύποι αποφασίζουν να φτιάξουν μια λίγκα. Στην αρχή όλοι είναι αγαπημένοι και ενωμένοι και με μπροστάρη τον Χανταμπάκη μιλούν για αξιοκρατία και 50%-50% αντιμετώπιση από την ΚΕΔ του Τανιμανίδη στο μοναστήρι του Άγιου Δομίνικου, κάνοντας όνειρα για αρμονική συμβίωση.

Πολύ γρήγορα όμως ο Ολυμπιακός Χανταμπάκης στήνει τη δική του παράγκα με σκοπό να βγάλει απ’ τη μέση τους δυνατούς αντιπάλους του για να κερδίσει αυτός τα 100 χιλιάρικα του Τσάμπιονς Λιγκ του Survivor. Για το λόγο αυτό καλοπιάνει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία σε ρόλο Αστέρα Τρίπολης αναλαμβάνει την αποστολή να ανακόψει την προέλαση του ΠΑΟΚτσή Αγγελόπουλου, πριν γίνει επικίνδυνος για το σύστημα.

Με τη βοήθεια της διοίκησης της ΕΠΟ (Χούτος) ο Χανταμπάκης θέλει να τιμωρήσει τον Ντάνο με 30 αγωνιστικές κεκλεισμένων των δοκιμασιών, για να μην έχει τη βοήθεια των οπαδών του και στο τέλος να αναγκαστεί να αποχωρήσει μόνος του από τη Λίγκα.

Επειδή δεν μπορεί να στηριχτεί στη Λάρισα (Ειρήνη Παπαδοπούλου) γιατί αλλάζει στρατόπεδα πιο συχνά και απ’ τον Αλέξη, παίρνει με το μέρος του την Ξάνθη (Σόφη Πασχάλη) απ’ την οποία ζητάει να βγάζει ανακοινώσεις συνεχώς εναντίον του Ντάνου και να τον κατηγορεί ότι αυτός ήταν που έριξε δυο κασέλες γαύρο στον πάγκο του Χανταμπάκη στην Τούμπα, αντί να τους μοιραστεί με τους πεινασμένους συμπαίκτες του.

Στο μεταξύ ο Παναθηναϊκός Χρανιώτης και ο ΑΕΚτζής Σπαλιάρας (4000 δικαιολογίες έχει βρει ο Βασιλόπουλος για να μη χτιστεί το γήπεδο) συμμαχούν με τον Ντάνο για να επανέλθει η αξιοκρατία και από παράγκα του Χανταμπάκη να ξαναγίνει η Λίγκα καλύβα όλων.

Την ίδια ώρα ο Λεβαδειακός (Μπο) επειδή έχει απαγόρευση ενασχόλησης με την ταχύτητα άνω των 3 χιλ/ώρα παρακολουθεί από τον πάγκο τα τεκταινόμενα και ενώ όλοι νομίζουν ότι θα φύγει, πάντα στο τέλος κάνει την ανατροπή και παραμένει. Ο Παναιτωλικός (Κοκκινάκης) δεν μιλάει, δεν λαλάει, δεν ανασαίνει και προσπαθεί να μείνει μακριά από κλίκες και συμμαχίες.

Ένα ακόμα χρήσιμο χαρτί στα χέρια του Χανταμπάκη είναι η Λάουρα (Βέροια), η οποία μπορεί να είναι η τελευταία και καταϊδρωμένη αλλά έχει ακόμα ελπίδες για παραμονή παρ' όλο που η ίδια δεν περνάει ούτε βαλσαμωμένη χελώνα με πλατυποδία στο πρωτάθλημα, με αντάλλαγμα να σκάψει το λάκκο του Ντάνου για να χάσει κάθε ελπίδα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα του Survivor. Μην ξεχνάτε πως η «Βασίλισσα» είχε κόψει δύο ολόκληρους βαθμούς από τον ΠΑΟΚ το φετινό πρωτάθλημα (ισοπαλία 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας)!

Και ενώ το σχέδιο είναι δουλεμένο στην εντέλεια στο τελευταίο συμβούλιο της Λίγκας, τα κόζια αλλάζουν και αντί να φύγει ο Ντάνος, όπως υπολόγιζαν φεύγει η Σόφη και η συμπαντική ενέργεια της Παράγκας, με αποτέλεσμα ο Χανταμπάκης να βρεθεί προ εκπλήξεως και να μην ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Και ακόμα δεν είδε τίποτα. Τα καλύτερα έρχονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ