Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια»: Ποιότητα, εξυπηρέτηση και έτοιμες λύσεις που συναρπάζουν!

Μια επίσκεψη στα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» ακολουθεί πάντα την ερώτηση «Τι θα φάμε σήμερα;». Τα νοικοκυριά στη Βέροια έχουν λύσει τον καθημερινό αυτό... μπελά, τόσο με τα κορυφαίας ποιότητας ντόπια κρέατα που προσφέρει όσο και με τις έτοιμες λύσεις που μας λύνουν τα χέρια, μας γλυτώνουν από χρόνο και κόπο και μας στέφουν Σεφ στην κουζίνα
μας! Η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουν είναι αδιαμφισβήτητη και συνοδεύεται πάντα από την άψογη εξυπηρέτηση, τη γνώση και τις σωστές τιμές. 
Στα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» καθημερινά θα βρούμε μπριζόλες, σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλο μαριναρισμένα με εκλεκτά μπαχαρικά και αρώματα, σουτζουκάκια και μπιφτέκια ζυμωμένα με τη συνταγή σπιτική, κοτόπουλο, εκλεκτό κρέας μοσχάρι 8μηνο ή 12μηνο με χώρα καταγωγής την Ελλάδα, μοσχαρίσιο, χοιρινό και ρολό κοτόπουλο γεμιστά με διαλεχτά υλικά, εκλεκτό εξοχικό, σνίτσελ παναρισμένα αλλά και τα φημισμένα λουκάνικα της κυρίας Έφης!
Θα βρείτε όμως και έτοιμες λύσεις, φτιαγμένες με παραδοσιακές αλλά και μοντέρνες συνταγές, στο ταψάκι τους, κατευθείαν για το φούρνο! Ιδανική λύση για κάτι νόστιμο και γρήγορο για όσους δεν έχουν χρόνο ή το ταλέντο στη μαγειρική. Τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» είναι δίπλα μας καθημερινά στην κουζίνα και το οικογενειακό τραπέζι, με ότι καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας. Γι' αυτό και τόσα χρόνια είναι η μόνη μας επιλογή. Επισκεφθείτε τα σε δυο σημεία στη Βέροια:


-Ειλικρίνεια 1: Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) τηλ. 2331061683

-Ειλικρίνεια 2: Καρακωστή 15 τηλ. 2331021811

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ