Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Coffee Go»: Καφές, σνακ και χαμόγελα... στο λεπτό από τη θέση του οδηγού!

Μια πρωτοποριακή ιδέα, εμπνευσμένη από την Ευρώπη, που έφτασε εδώ και λίγο καιρό στη Βέροια, ανοίγοντάς μας νέους δρόμους απόλαυσης καφέ και σνακ. Το «Coffee Go» ήρθε για να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη και γευστικότερη, να μας προσφέρει έναν απολαυστικό καφέ, κρύο ή ζεστό, κορυφαίας ποιότητας με την υπογραφή της Julius Meinl αλλά και σνακ, όπως burger, πίτσα, νόστιμες πίτες και όλα αυτά από τη θέση του οδηγού... στο λεπτό!
Ετοιμάζεστε για ταξίδι ή θέλετε να πάρετε καφέ γρήγορα και άνετα πριν πάτε στη δουλειά σας; Αποφύγετε το μποτιλιάρισμα της πόλης, προσπαθώντας να βρείτε κάπου να σταματήσετε με το αυτοκίνητο, ξεκινήστε ήρεμα την ημέρα σας ή το ταξίδι σας, προμηθευτείτε ζεστό ή κρύο καφέ και σνακ, γρήγορα, άνετα, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το αυτοκίνητο! 
Εάν πάλι θέλετε να ξεμουδιάσετε ή να απολαύσετε τον καφέ σας πριν πάρετε πάλι το δρόμο, παρκάρετε ανετότατα το αυτοκίνητό σας και απολαύστε τον στο τραπεζάκι.
Και όλα αυτά, με τα πιο όμορφα και γλυκά χαμόγελα της Βέροιας! Γιατί η καλή η μέρα, μπορεί να φαίνεται από τον καλό καφέ που πάντα πρέπει να προσφέρεται με το πιο γλυκό χαμόγελο. Θα το βρείτε στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης. Δείτε το:














ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ