Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προετοιμάσου σωστά για την εισαγωγή σου σε Παραγωγικές σχολές και ΤΕΦΑΑ - Μπες στο team του Νικόλαου Γιαννουλάκη

GROUP ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ
Αν ο στόχος σου είναι η εισαγωγή σε Στρατιωτικές, Αστυνομικές Σχολές, Πυροσβεστική και ΤΕΦΑΑ, τότε η σωστή αθλητική προετοιμασία αποτελεί σημαντικό σκαλοπάτι για την επιτυχία. Στη Βέροια το κομμάτι αυτό καλύπτει απόλυτα ο Νικόλαος Γιαννουλάκης, απόφοιτος
ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ. με ειδικότητα στην προπονητική και το στίβο και εκπαιδευτής στη Β' Μοίρα Καταδρομών. Έχοντας συμβάλλει στο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης της Μοίρας, τον καθιστά τον κατάλληλο γνώστη των συνθηκών που θα αντιμετωπίσουν οι υποψήφιοι στις Σχολές.
Οι προπονήσεις των υποψηφίων πραγματοποιούνται στο ΕΑΚ Μακροχωρίου, ενώ μέρος τον προπονήσεων, για μυική ενδυνάμωση, γίνονται στο γυμναστήριο «Time4Gym», όπου ακολουθείται ολοκληρωμένο πρόγραμμα που βγαίνει για κάθε υποψήφιο ξεχωριστά, ανάλογα με τη Σχολή που έχει επιλέξει και με το επίπεδο που βρίσκεται.
Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται σε group, με personal διαχείριση, καθώς η προπόνηση γίνεται ομαδικά, όμως για τον κάθε υποψήφιο βγαίνει ατομική καρτέλα και ακολουθεί προσωπικό πρόγραμμα, ενώ κάθε μήνα γίνεται αξιολόγηση και τεστ προόδου και απόδοσης του κάθε υποψηφίου.
Ξεκίνα τώρα τη σωστή προετοιμασία για τις Στρατιωτικές - Αστυνομικές σχολές, τα ΤΕΦΑΑ και την Πυροσβετική, που σε συνδυασμό με τη μελέτη θα εξασφαλίσει την επιτυχία σου. Απόκτησε υπεροχή σε σχέση με τους συνυποψηφίους σου, έχοντας εξασφαλίσει την επιτυχία σου στο αθλητικό κομμάτι, κάτι πολύ σημαντικό και για την ψυχολογία σου.
Group προχωρημένων και αρχαρίων!


Τηλ. επικοινωνίας:
Νικόλαος Γιαννουλάκης
6976792560
facebook: Αθλητική προετοιμασία για Στρατιωτικές-Αστυνομικές σχολές και ΤΕΦΑΑ Βέροια








ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ