Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο «Αλέφαντος» σχολιάζει Σπαλιάρα και Survivor

Ξέρω σας έχω ζαλίσει με την Βέροια και για τον λόγο αυτό είπα σήμερα να αλλάξω θέμα. Κάθησα χθες το βράδυ με την γριά, να δούμε αυτήν την τηλεμανία που λέγεται Survivor. Μ' έπιασε η περιέργεια να δω μπαλίτσα στον Άγιο Δομίνικο και να αποθεώσω τον πανμέγιστο Γιάννη Σπαλιάρα, μαζί με τους κοιλιακούς του. Ώρε γλέντια! Κανονικά βέβαια οι ομάδες
έπρεπε να λέγονται «Μαχητές» vs «Σπαλιάρα λένε τον μπαμπά σας» αλλά τέλοσπάντων.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι από εδώ και πέρα, μετά την συμμετοχή του Σπαλιαρα στον Αγ. Δομίνικο, δεν θα υπάρχουν παρθένες παραλίες.
Πάντως, δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ μόλις εμφανίζεται ο Σπαλιαρας στο Survivor αλλάζω κανάλι. Κόρες έχουμε, δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα!
Λέτε στο επόμενο επεισόδιο να πάρει ο Σπαλιαρας το 1 λίτρο λάδι και αντί για το φαγητό, να το βάλει για αντηλιακό; Κλαίω!
Πάντως, να ξέρετε, αν δεν γυρίσει αδυνατισμένος ο Μπο, τους δίνουν κρυφά φαγητό.
Αμ, ο άλλος ο Ναουσαίος; Ψηφίζω λέει τον τάδε επειδή έχει μούσια. Μετά από πέντε μέρες ρε πατριωτάκι, στον Άγιο Δομίνικο, θα βγάλουν γένια μέχρι και οι γυναίκες. Τι μας λες τώρα; Είναι επιχείρημα αυτό;
Και ξαφνικά, πέφτει λέει ο Χούτος από τη δοκό, πέναλτι για τον Ολυμπιακό! Η αποθέωση του παιχνιδιού ήταν όταν γδύθηκε ο Σπαλιάρας. Ρε εσείς, γκαστρώθηκαν μέχρι και οι φοίνικες!
Κορίτσια ειλικρινά, μην αγχώνεστε, αν τυχόν τελειώσουν οι μπάλες που ρίχνεται τα αγαλματάκια, πάρτε αυτές του Σπαλιαρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ