Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ε ναι! Ταυτιστήκαμε με τον «αφασία» Ναουσαίο του «Survivor»

Ή ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ Ή ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ 100.000 ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ!
Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ το νέο παιχνίδι του ΣΚΑΪ «Survivor», με τη συμμετοχή 11 διασήμων και 13... κοινών θνητών από όλη την Ελλάδα. Και εκεί που όλοι οι μπρατσωμένοι και οι καρακαλλόνες με τους κοιλιακούς έκαναν παρέλαση στις οθόνες μας, πλασάροντας
στο intro βιντεάκι τους τα γυμνασμένα τους κορμιά και τις... καλιφορνέζικες δουλειές τύπου μάνατζερ ράγκμπι (!), εκπαιδευτής σκι και καταδύσεων, μοντέλα, ηθοποιοί και πολλοί personal trainer, να' σου «σκάει μύτη» ένας από εμάς... Ένας απλός άνθρωπος, ένας τυπικός Έλληνας με τα πιασιματάκια του, την προφορά του χωριού του, που του αρέσει το φαγητό, το τάβλι, το playstation και το φραπέ και τρώει ξύλο από την κοπελιά του! Και ναι, δήλωσε άνεργος ο άνθρωπος, δεν εφηύρε κάποιο βαρύγδουπο επάγγελμα.
Ο Δημήτρης Πασχούλας από τη Νάουσα μπήκε στο «Survivor» και έκανε τη διαφορά. «Πάω στο Survivor για να κυνηγάω τις μαϊμούδες στα δέντρα. Τρώω ξύλο από την κοπέλα μου κάθε μέρα αλλά κάθομαι γιατί την αγαπάω», είπε στο βίντεο με το οποίο συστήθηκε στον κόσμο. «Δεν έχω αντοχή, θα φτύνω τα πνευμόνια μου! Θα τρώω τις αράχνες για καραμέλες! Θα φάω και σκουλήκια αν χρειαστεί αρκεί να επιβιώσω γιατί πεινάμε», είπε. 
Πάντα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο χωριό του, το Αρκοχώρι Νάουσας, που μάλιστα το σύγκρινε και με το παρθένο νησί του Άγιου Δομίνικου, καθώς όπως είπε, «εγκλιματίστηκα αμέσως στο νέο περιβάλλον γιατί είναι ίδιο με το χωριό μου»! Ακόμα και στη δοκιμασία που πέρασε στο πρώτο επεισόδιο, οι συμπαίκτες του τον εμψύχωσαν φωνάζοντάς του να αγωνιστεί «για τη Νάουσα»! Για την ιστορία, ο Δημήτρης κατάφερε να νικήσει τον Κώστα Κοκκινάκη, τον πολίστα από την ομάδα των celebrity και να συμβάλλει έτσι στη νίκη της ομάδας του. Εύγε Δημήτρη!
Ή που θα τον φάει η μαρμάγκα, ή που θα ταυτιστεί μαζί του ο κόσμος και θα τον στέψει Survivor!

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ