Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πείνασες; Happy hour στο «Jordani» με ΓΙΓΑΣ 5€ και -30% μέσω APP και πληρωμή με κάρτα!

Μέσα σε όλα ο «Jordani»! 25 χρόνια τώρα μας προσφέρει πάντα τις πιο προχωρημένες γεύσεις και τις πιο αχτύπητες προσφορές! Γι' αυτό και όταν θέλουμε πίτσα επιλέγουμε μόνο «Jordani». Με τρεις γραμμές τηλεφώνου και το Jordani delivery APP μέσω κινητού, μια λαχταριστή πίτσα «Jordani» έρχεται εύκολα και γρήγορα στο χώρο σας. Πιάστε το τηλέφωνο, καλέστε στα
2331063002 - 2331022911 - 697704325 (whats up) ή μέσω APP και δείτε τι μπορείτε να απολαύστε:
Το πιο τρελό πακέτο της Βέροιας με μόνο 10€
1 ΓΙΓΑΣ + 1 Καλτσόνε οικογενειακό + 1 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ: ΜΟΝΟ με 10€!



Ο «Jordani» διαθέτει τερματικό υποδοχής POS και μπορείς να παραγγείλεις την αγαπημένη σου pizza «Jordani» και να πληρώσεις με τη χρεωστική ή πιστωτική σου κάρτα!




Πείνασες και είναι μεσημέρι; Με 5€ έφαγες και χόρτασες! Γιατί στον «Jordani» από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 6 το απόγευμα, έχει happy hour... Πίτσα ΓΙΓΑΣ μόνο με 5€!!!


Εάν δεν κατέβασες ακόμα την εφαρμογή της πιτσαρίας «Jordani» στο κινητό σου, κάντο τώρα και λάβε αμέσως ΕΚΠΤΩΣΗ 30% στην πρώτη σου παραγγελία. Με ένα κλικ σε δευτερόλεπτα, μας έρχεται η παραγγελία σας. Τώρα κατεβάζοντας την εφαρμογή pizza jordani μέσω Play store για Android ή Apps store για iphone, στο κινητό σας ή το tablet, η παραγγελία σας είναι... παιχνιδάκι!!!


ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΟ «Jordani»:













ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ