Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ένας Βεροιώτης πίσω από την παγκόσμια διάκριση της «DOPPLER SA»

Μια πολύ σημαντική διάκριση στο διαγωνισμό «Project of the Year 2017» του Αμερικάνικου περιοδικού «Elevator World», το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο και σημαντικότερο περιοδικό στον κλαδο των ανελκυστήρων παγκοσμίως είχε η γνωστή εταιρεία ανελκυστήρων «DOPPLER SA». Αξίζει να σημειωθεί πως εμπορικός διευθυντής της συγκεκριμένης
επιχείρησης είναι ο 36χρονος Βεροιώτης ηλεκτρολόγος μηχανικός Κώστας Ανδρεάδης, ο οποίος κατάγεται από την Καστανιά Ημαθίας.
Πιο συγκεκριμένα, ο ανελκυστήρας, ο οποίος μελετήθηκε και κατασκευάστηκε από την εταιρία μας, DOPPLER SA, για την πλωτή πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου «Maersk Oil Rig» στην Ολλανδία, κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Special Purpose Lifts». Στις επόμενες σελίδες μπορείτε να βρείτε μια σύντομη παρουσίαση του έργου, καθώς και το ίδιο το άρθρο.
Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός αποτελεί ορόσημο για όποια εταιρία λάβει τιμητική διάκριση, καθώς στηρίζει την ποιότητα, την καινοτομία, τον βαθμό δυσκολίας αλλά και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις υλοποίησης του κάθε έργου. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς μια αμιγώς ελληνική εταιρία κατάφερε να αποσπάσει την πρώτη θέση παγκοσμίως, ανάμεσα σε κολοσσούς και πολυεθνικές του κλάδου των ανελκυστήρων. 
Παράλληλα, το συγκεκριμένο βραβείο έρχεται να επιβεβαιώσει στο μέγιστο βαθμό τόσο την ποιότητα των παρεχόμενων προιόντων και υπηρεσιών, όσο και την καταξίωσή μας στη διεθνή αγορά. Τέλος, το βραβείο αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία και μας εμψυχώνει, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για εξωστρέφεια και την ανάδειξη της ελληνικής βιομηχανίας παγκοσμίως.


Το έργο «Maersk Oil Rig»
Η Maersk Drilling Company είναι μια παγκόσμια εταιρία παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου, η οποία εξειδικεύεται στις γεωτρήσεις για τις πετρελαϊκές εταιρίες παγκοσμίως. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην Κοπενχάγη, ενώ διατηρεί και υποκαταστήματα σε 11 ακόμη χώρες.Τα γραφεία της Maersk στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, ανέθεσαν στην DOPPLER SA να διεξαγάγει μια μελέτη για την κατασκευή ενός ανελκυστήρα στην θαλάσσια εξέδρα γεώτρησης της Maersk, στην περιοχή εκείνη.
Στόχος ήταν η εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα, για τη μεταφορά προσωπικού/φορτίων. Έπειτα από μια εκτεταμένη έρευνα απο την εταιρία μας, ο ανελκυστήρας κατασκευάστηκε επιτυχώς και τοποθετήθηκε σε ένα φρεάτιο σιδηροκατασκευής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ