Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ντόστανιτς: «Κάθε παιχνίδι που παίζουμε είναι Champions League»

Την άποψη του ότι ο ΠΑΟΚ έχει βελτιωθεί από την προηγούμενη φορά που τον είχε αντιμετωπίσει εξέφρασε ο Ράτκο Ντόστανιτς μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Ο προπονητής της Βέροιας αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ λέγοντας ότι ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος από όταν τον αντιμετώπισε ως τεχνικός του
Λεβαδειακού και τονίζοντας ότι η ομάδα του θα παλέψει στη συνέχεια για να πάρει βαθμούς. Επιπλέον, τόνισε ότι ο Πρίγιοβιτς έχει βοηθήσει την ομάδα του ΠΑΟΚ όπως και ο Ενρίκε που είναι ένας γρήγορος παίκτης. Εγκωμιαστικά ήταν τα σχόλια του και για τον Ουάρντα. Τέλος, έδωσε χαρακτήρα παιχνιδιών Champions League στις επόμενες αναμετρήσεις της ομάδας του. Αναλυτικά όσα είπε:

- τον ΠΑΟΚ: «Εμείς ξέραμε ότι ήταν δύσκολο το παιχνίδι γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα. Έχει πολλούς καλούς παίκτες και ο Ίβιτς κάνει πολύ καλή δουλειά. Εμείς παίζουμε όσο μπορούμε να παίζουμε, είναι δύσκολος ο δρόμος και πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Όλοι έδωσαν ότι μπορούσαν και πλέον θα παίζουμε πιο δυνατά. Πρέπει να δουλέψουμε, να είμαστε σοβαροί και δυνατοί και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

- τον Πρίγιοβιτς: «Είναι ένας καλός παίκτης. Ένα δυνατό παιδί, πολυτάλαντο και ο Ίβιτς ξέρει τι πρέπει να κάνει».

- το αν ο ΠΑΟΚ που αντιμετώπισε στη Λιβαδειά και ο ΠΑΟΚ του σήμερα διαφέρει: «Ναι, είναι καλύτερος».


- τον Ενρίκε: «Είναι πολύ καλός παίκτης, έχει ταχύτητα, έχει το ένας εναντίον ενός».

- τον Ουάρντα: «Είναι πολύ καλός τον ξέρω από τον Παναιτωλικό. Είναι η καλύτερη λύση για τον Ίβιτς».

- τη σωτηρία της Βέροιας: «Θα δούμε. Έχουμε καλούς παίκτες. Πρέπει να πιστεύουμε, να παίζουμε σοβαρά και δυνατά και να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κάθε παιχνίδι που παίζουμε είναι Champions League για μένα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ