Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ακόμα μια εκπληκτική δουλειά στη Βέροια από την επιχείρηση «ΛΕΝΟΣ»

Φτιάχνεις ή ανακαινίζεις την επιχείρησή σου; Το κατάστημα πλακιδίων «ΛΕΝΟΣ» βρίσκεται δίπλα και σε κάθε επαγγελματία, που θέλει κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό για την επιχείρησή του. Οι πιο καινούριες και πρωτοποριακές λύσεις σε πλακάκι - δάπεδο - μπάνιο, με επιλογές από αποκλειστικές αντιπροσωπείες, τη γνωστή ποιότητα των υλικών και τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Η επιχείρηση «ΛΕΝΟΣ» αποτελεί επιλογή πολλών επαγγελματιών και στη Βέροια. 
Όπως το κατάστημα με προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου, που ντύθηκε με πλακάκι που ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις στο design, την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση. Την επιμέλεια, τη μελέτη τη χώρου και την επιλογή των υλικών ανέλαβε ο Αρχιτέκτονας Κωνσταντίνος Μπίκας, δημιουργώντας ένα minimal αποτέλεσμα και ένα άκρως λειτουργικό περιβάλλον. 
Σχέδια και προϊόντα που θα αποτελέσουν το «αύριο» στο χώρο των πλακιδίων, το κατάστημα «λένος» μας τα συστήνει στη Βέροια σήμερα! Αντιπροσωπεύοντας τις καλύτερες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες του χώρου, είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες την καλύτερη για κάθε περίπτωση επιλογή, σε μεγάλη γκάμα τιμών. 
Διεύθυνση: Πιερίων 137, Βέροια (έναντι Κωτσόβολου)
Τηλ. επικοινωνίας: 23310 65450 και 6970985138
Fb: ΛΕΝΟΣ - LENOS
email: lenoschris@gmail.com




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ