Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

5 χρόνια «Shell Σισμανίδης»: Γενέθλια στο «Nota-Note», με δωρεάν ποτά και LIVE

ΟΛΗ Η ΒΕΡΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ
Την Τετάρτη 1 Μαρτίου συμπληρώνονται πέντε ολόκληρα χρόνια λειτουργίας του βενζινάδικου «Shell Σισμανίδης», το οποίο βρίσκεται στην είσοδο της Βέροιας στην οδό ΠΙΕΡΙΩΝ. Η διεύθυνση, το προσωπικό και προσωπικά ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Γιάννης Σισμανίδης, ο οποίος έχει και
τα γενέθλιά του την συγκεκριμένη ημέρα, θέλοντας να γιορτάσουν την ειδική αυτή περίσταση, θα διοργανώσουν στο «Nota-Note» μια μεγαλειώδη εκδήλωση, όπου καλεσμένοι είναι όλοι οι πελάτες που στηρίζουν τόσα χρόνια το Βενζινάδικο αλλά και όλη η Βέροια! Ο χώρος θα παραχωρηθεί εντελώς δωρεάν από τον επιχειρηματία Λάζαρο Δουλγερίδη. Αξίζει να σημειωθεί πως θα υπάρχει LIVE με την συμμετοχή αξιόλογων καλλιτεχνών, ενώ όλα τα ποτά θα είναι εντελώς δωρεάν για τον κόσμο! Μια βραδιά στην οποία αναμένεται να παρευρεθούν εκατοντάδες Βεροιώτες.
Εμείς επικοινωνήσαμε με τον γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος μας δήλωσε τα εξής: «Την Τετάρτη 1 Μαρτίου θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην μεγάλη εκδήλωση της «Shell Σισμανίδης» στο «Nota-Note». Επ' ευκαιρία των 5 χρόνων λειτουργίας του Βενζινάδικου, αλλά και των γενεθλίων μου προσωπικά, θα πραγματοποιηθεί ένα εντυπωσιακό event, προς τιμήν όλων εκείνων των ανθρώπων που καθημερινά μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και μας έχουν κατατάξει στην κορυφή των πρατηρίων υγρών καυσίμων. Σας περιμένουμε λίγο μετά τις 9 το βράδυ για κέφι, χορό και τραγούδι, μ' ένα μουσικό σχήμα έκπληξη. Η πρόσκληση ισχύει για όλο τον κόσμο και τα ποτά θα είναι εντελώς δωρεάν! Θέλω να ευχαριστήσω τον Λάζαρο Δουλγερίδη για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ