Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το θυμάστε το «ΣούΣουρο» στη Βέροια; Ξαναζήστε το για μια βραδιά στον «Afro»!

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 1997 - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017
Ήταν ένα από τα κορυφαία bar της δεκαετίας του '90 στη Βέροια. Το στέκι που όλοι αγαπήσαμε, περάσαμε ατελείωτα βράδια και που πολλοί από εμάς ακόμα δεν έχουν ξεχάσει. 20 χρόνια μετά το «ΣούΣουρο» ξαναζωντανεύει για μια βραδιά στη Βέροια, την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2017 στο bar «Afros». Όλα θα είναι
όπως τότε... Λίγο μετά τις 10 το βράδυ όλοι θα είναι στις θέσεις τους όπως τότε... Ιδιοκτήτες, προσωπικό και dj's, ο καθένας στο πόστο του, όπως τους θυμόμαστε! Στην πόρτα θα μας περιμένει ο Περικλής (Παπαγιάννης), ο Φώτης (Παυλίτσας) στο bar και ο Παναγιώτης (Νοχουσίδης) στο σέρβις. 
Ο Κώστας και ο Γιώργος (σερβιτόροι), ο Αχιλλέας, η Κική και η Φανή (bar)... Αλλά και στα decks ο Αντώνης, ο Λάζαρος, ο Παναγιώτης, ο Βαλάντης αλλά και ο εκπληκτικός εκείνη την εποχή Γιάννης (Σάιμον)! Και όλοι εμείς, οι θαμώνες που με τις κεφάτες φάτσες και τη σούπερ διάθεση, κατέστησαν το «ΣούΣουρο» σταθμό στη νυχτερινή διασκέδαση της Βέροιας!

Θα σας περιμένουν όλους, παλιούς και νέους, όσοι τα έζησαν και όσοι θέλουν να τα ζήσουν για μια βραδιά... 20 χρόνια μετά, ο «Afros» αναβιώνει μια βραδιά «ΣούΣουρο» και οι μνήμες επιστρέφουν!

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:00
bar «Afros», πεζόδρομος Έλλης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ