Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε τρελά κέφια τα Σώματα Ασφαλείας - Μετά το mannequin challenge των Αστυνομικών, ήρθε το χορευτικό των Πυροσβεστών!

Το «πνεύμα των Χριστουγέννων», μετά την Ελληνική Αστυνομία και το απολαυστικό mannequin challenge που κυκλοφόρησε χθες στο διαδίκτυο, «χτύπησε» και το Πυροσβεστικό Σώμα. Μια πολύ πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργάνωσαν οι Πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου για τα παιδιά τους,
καθώς πέρα από τα καθιερωμένα δώρα, ευχές και τραγουδάκια, ετοίμασαν ένα απίθανο χορευτικό, με σκηνικό τον προαύλιο χώρο του Σταθμού, φωτορυθμικά τα φώτα από τις σειρήνες των πυροσβεστικών οχημάτων, κοστούμια τις στολές τους και μπαλέτο... τους ίδιους! Θέλησαν με αυτό τον τρόπο να δείξουν πως πίσω από τις στολές και τα κράνη υπάρχει και το ανθρώπινο γιορτινό πρόσωπο των Πυροσβεστών. 
Όταν η μεγάλη κόκκινη πόρτα του Σταθμού σηκώθηκε, παιδιά και μεγάλοι άρχισαν να ουρλιάζουν από ενθουσιασμό βλέποντας τους γονείς και συζύγους τους μέρος της απίθανης χριστουγεννιάτικης χορογραφίας. Φυσικά δεν έλειπε και ο Άγιος Βασίλης, που χόρευε στην οροφή του οχήματος και η Αγιοβασιλίνα που έδινε το ρυθμό ανάμεσα στους πυροσβέστες. Μάλιστα στο τέλος, ο Άγιος Βασίλης έκανε και μια θεαματική πτώση στο στρώμα διάσωσης. Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ