Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πώς να ψωνίσετε έξυπνα στις γιορτές των Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα κοντοζυγώνουν και σίγουρα θα έχετε ήδη αρχίσει να οργανώνετε στο μυαλό σας τις αγορές των εορτών από τα εμπορικά καταστήματα της Βέροιας. Τις εορταστικές περιόδους τα καταστήματα συνήθως γεμίζουν ασφυκτικά με προϊόντα τα ράφια τους με τους καταναλωτές να ωθούνται σε μαζικές αγορές ακόμη και ειδών τα οποία δεν τους είναι αναγκαία. Παρακάτω σας δίνουμε έξι συμβουλές για να ψωνίσετε «έξυπνα» τα φετινά Χριστούγεννα χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Ξεκινήστε με ένα πλάνο:

Είναι σαν να πηγαίνετε στο σούπερ μάρκετ με λίστα. Κοιτάξτε αποκλειστικά τα προϊόντα για τα οποία ενδιαφέρεστε και μην παρασυρθείτε από τις διαφημίσεις ή την ελκυστική προώθηση άλλων ειδών. Επίσης, μην περιμένετε να βρείτε ευκαιρίες σε επώνυμα brands με τσάντες, παπούτσια και ρούχα.

Χρησιμοποιείστε το smartphone σας:

Απώτερος στόχος σας κατά την παραμονή σας στο κατάστημα είναι να συγκρίνετε τις τιμές των προϊόντων με εκείνες ανταγωνιστικών εταιριών. Ρωτήστε τους πωλητές για τις χαμηλότερες τιμές. Και προς Θεού μη νομίσετε ότι τους προσβάλετε. Άλλωστε, έχουν συνηθίσει και προκειμένου να προχωρήσουν στην πώληση να είστε σίγουροι ότι θα σας εξυπηρετήσουν. Φροντίστε μόνο να είστε διακριτικοί και ευγενικοί.

Επισκεφτείτε τα καταστήματα νωρίς το πρωί:

Είναι πιο τακτοποιημένα, καθαρά και ήσυχα και φυσικά οι υπάλληλοι πιθανότατα να έχουν καλύτερη διάθεση. Ωστόσο, αν δεν θέλετε οι πωλητές να είναι πάνω από το κεφάλι σας τότε δεν έχετε παρά να τα επισκεφτείτε αργά το βράδυ, λίγο πριν κλείσουν.

Να ξέρετε τι θέλετε τόσο για τον εαυτό σας όσο και για εκείνους που θα ψωνίσετε:

Καλό είναι να έχετε γράψει σε ένα χαρτάκι τι σκοπεύετε να ψωνίσετε έτσι ώστε να κάνετε τη διαδικασία πιο εύκολη.

Καλές γιορτές με δώρα και χαρά για τους αγαπημένους σας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ