Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ενημέρωση για τα παιδικά λοιμώδη νοσήματα στην Αγία Βαρβάρα

Το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Αγία Βαρβάρα επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες κλιμάκιο του δήμου με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο του ΚΑΠΑ Θεόφιλο Κορωνά. Εκεί, όπως ο ίδιος ανέφερε, διαπίστωσαν πως οι ΜΚΟ έχουν δραστηριοποιηθεί σε καλό βαθμό, με τη θέρμανση και την καθαριότητα να βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε,
με αφορμή τη λειτουργία των απογευματινών τμημάτων στο σχολείο για τα παιδιά των προσφύγων, την Τετάρτη 7/12 και ώρα 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση στο δημοτικό σχολείο της Αγ. Βαρβάρας σχετικά με τα παιδιά νοσήματα. Την ομιλία θα πραγματοποιήσει η Παιδίατρος Αναστασία Τολιοπούλου, Επιμελήτρια Β' της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας και θα έχει θέμα «Λοιμώδη νοσήματα - Τρόποι μετάδοσης και Πρόληψη». 
Η δράση αυτή γίνεται με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Εθελοντισμού και του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας (Γραφείο Ιατρικής - Ψυχοκοινωνικής Στήριξης και Δημοτικού Ιατρείου), σε συνεργασία και με τη στήριξη της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Ημαθίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ