Quantcast

http://picasion.com/

Κεχαγιόγλου: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Αλκέτ Ριτζάι και τον σατανιστή Μάνο Δημητροκάλη»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο γνωστός Βεροιώτης δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου μίλησε για τις υποθέσεις στην καριέρα του που τον έχουν σημαδέψει ως δικηγόρο. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για όλους και για όλα ενώ αναφέρθηκε με ιδιαίτερη συγκίνηση για την γενέτειρά του. «Προέρχομαι από μια μεσαία τάξη όπου οι γονείς μου ήταν και οι δυο, δημόσιοι υπάλληλοι. Έχω
δυο αδέρφια τον Γιάννη και το Νίκο, οι οποίοι ζούνε και οι δυο στη Βέροια. Αδελφικός μου φίλος, είναι ο Βεροιώτης δημοσιογράφος Χρήστος Ζαμπούνης με τον οποίο μεγαλώσαμε μαζί και ήταν πάντα ευγενής.  
Μάλιστα, τα χρόνια εκείνα, είχα την μητέρα του προσωπική μου παιδίατρο» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση και συνέχισε: «Ξεκίνησα την πορεία μου στα δικαστήρια με δάσκαλο τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Ένας πολύ έξυπνος δικηγόρος με μεγάλη πορεία στις αίθουσες των δικαστηρίων.
Σε όλη αυτή την μακρά πορεία, στόχος μου ήταν πάντα να βοηθήσω τους πελάτες που μου εμπιστεύτηκαν τις υποθέσεις τους. Κανένας δεν είναι ένοχος πριν το δικαστήριο αποφανθεί με τελική του απόφαση. Δεν ταυτίζομαι με τους κατηγορούμενους αλλά τους εκπροσωπώ. Για 'μένα το πιο σημαντικό είναι η αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ δικηγόρου και κατηγορούμενο. Πάντα μου άρεσε να είμαι από την πλευρά της υπεράσπισης και όχι της πολιτικής αγωγής.
Έχω αναλάβει πολλές και δύσκολες υποθέσεις. Από ανθρωποκτονίες μέχρι και 5,5 τόνους κοκαΐνη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την γνωριμία μου με τον Αλκέτ Ριτζάι και τον σατανιστή Μάνο Δημητροκάλη. Δυο υποθέσεις που είχαν συγκλονίσει το πανελλήνιο». Επίσης μίλησε και για την εμπλοκή του στο παραδικαστικό κύκλωμα που είχε κατηγορηθεί το 2005 που ήταν μια μεγάλη δοκιμασία για τον ίδιο: «Όταν τότε είχα κατηγορηθεί, ήμουν για μήνες ολόκληρους, στα πρωτοσέλιδα όλων των εφημερίδων. Όταν όμως μετά από λίγο καιρό, αθωώθηκα, το θέμα πέρασε στα ψιλά.
Γιατί ως γνωστόν η αθωότητα δεν πουλάει, παρά μόνο η κατηγορία. Αυτή η δοκιμασία με έκανε πιο ταπεινό άνθρωπο. Ίσως πιο παλιά, να ήμουν αλαζόνας ή υπεροπτικός αλλά εκείνη η περίοδος με άλλαξε πολύ. Μου στάθηκαν κάποιοι φίλοι τους οποίους και ευγνωμονώ. Κάποιοι άλλοι άνθρωποι της show biz (τραγουδιστές, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, κτλ) αδιαφόρησαν αλλά αυτή η συμπεριφορά τους δεν με απογοήτευσε, γιατί απλά ποτέ μου δεν είχα γοητευθεί από αυτούς.
Στην ζωή μου, με βοήθησε μια γυναίκα την οποία και θα ευχαριστώ για πάντα. Η αείμνηστη Μαρίκα Μητσοτάκη, όταν βρέθηκα στην Αμερική, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για 'μένα, ήταν εκείνη που με στήριξε με όλες της τις δυνάμεις και δεν το ξεχνάω. Κάθε χρόνο στην γιορτή της, την έστελνα λουλούδια. Είμαι σίγουρος πως ο Θεός θα την έχει αναπαύσει καθώς ήταν μια πολύ σπουδαία γυναίκα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ