Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Πρασινοφρουρός»: «Ζητείται μαγαζί της Βέροιας για να γίνει βραδιά ΠΑΣΟΚ»

Συντρόφισσες και σύντροφοι. Αγωνιστές και αγωνίστριες της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Η μεγάλη επιστροφή του ΠΑΣΟΚ είναι προ των πυλών. Οι δημοσκοπήσεις είναι ξεκάθαρες και το δείχνουν χαρακτηριστικά. Το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει σε ποσοστά και έρχεται να γίνει και πάλι ο ισχυρός πόλος της Κεντροαριστεράς. Φίλες και
φίλοι, αυτήν την στιγμή σ' όλη την Ελλάδα, γιγαντώνει ένα νέο κίνημα. Είμαστε το Παλιό Πασόκ, το Ορθόδοξο. Μάλιστα, στην Αθήνα, στις 10 Δεκεμβρίου, σ' ένα μπαράκι στο Γκάζι, διοργανώνεται ένα μεγάλο σοσιαλιστικό πάρτι, μια εντυπωσιακή βραδιά ΠΑΣΟΚ.
Γιατί όχι και στην πόλη της Βέροιας. Προς κάθε ενδιαφερόμενο, ζητείται χώρος διασκέδασης για να διοργανώσουμε το μεγάλο Πασοκικό πάρτι. Να μαζευτούμε όλοι και να τραγουδήσουμε, το άσμα ασμάτων «Καλημέρα Ήλιε». Συντρόφισσες και σύντροφοι, ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά.
Αν νομίζουν οι Νεοδημοκράτες της Βέροιας, ότι θα βγάλουν τρεις Βουλευτές στον νομό Ημαθίας, είναι βαθιά γελασμένοι. Το ΠΑΣΟΚ της ανατροπής, της ανάπτυξης και της ευημερίας επέστρεψε οριστικά. Την έδρα δεν την χάνουμε με τίποτα. Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται. Εμπρός λοιπόν σε μια χώρα ελεύθερη σοσιαλιστική.
Τιμούμε και δοξάζουμε τον αληθινό ηγέτη της παράταξης Ανδρέα Παπανδρέου! Τον άνθρωπο που άλλαξε την ιστορία της χώρας μας. Τον οραματιστή μιας νέας Ελλάδας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ