Quantcast

http://picasion.com/

Φυσική λύση στο κρυολόγημα από το drmattapharmacy.gr!

Αντιμετωπίσετε τα ενοχλητικά συμπτώματα της γρίπης και του κρυολογήματος άμεσα και αποτελεσματικά και ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Από 9,80€ μόνο στο drmattapharmacy.gr
Το αγαπημένο μας ηλεκτρονικό φαρμακείο υγείας και ομορφιάς drmattapharmacy.gr μας προσφέρει με 30% έκπτωση την αποτελεσματικότερη φυσική λύση στο κρυολόγημα!

Το SPECCHIASOL Difesal είναι μια προηγμένη φόρμουλα με φαρμακευτικά βότανα για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Περιέχει:

ξηρό εκχύλισμα αποκηρωμένης πρόπολης για ισχυρή αντιμικροβιακή προστασία,

εχινάκεια (echinacea angustifolia & purpurea) για ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού, παπάγια (carica papaia) μία πλούσια φυσική πηγή βιταμίνης C και πρωτεολυτικών ενζύμων τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την ορθή πέψη των τροφίμων και την αφομοίωση ορισμένων θρεπτικών συστατικών καθώς και

Cat’s claw (uncaria tomentosa) ένα τροπικό φυτό που βοηθά τον οργανισμό να καταπολεμήσει τις μολύνσεις και να προστατευτεί από εκφυλιστικές ασθένειες.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να το βρείτε με 30% έκπτωση!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έχετε συμπτώματα ρινίτιδας, ιγμορίτιδας, λαρυγγίτιδας ή βήχα με βλέννες; Το SPECCHIASOL INFLUEPID είναι η κατάλληλη λύση για εσάς. Το specchiasol influepid ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ 20 ΔΙΣΚΙΑ αποτελεί μια φόρμουλα για την άμεση αντιμετώπιση των συμπτωμάτων που συνδέονται με την γρίπη και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Περιέχει:

100% αποκηρωμένη και καθαρισμένη Πρόπολη EPID, ένα “αντιβιοτικό της φύσης”, που περιέχει εκατοντάδες ενώσεις, όπως βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και φλαβονοειδή με αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές, αντι-μικροβιακές, αντιβιοτικές, αντιμυκητιασικές και αντιικές ιδιότητες. Έχει αποδειχτεί ότι η πρόπολη διεγείρει και ενισχύει το γενικό και ειδικό ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ παράλληλα αυξάνει την ιντερφερόνη, προκαλώντας κυτταρική και χημική ανοσία.

Φυσική βιταμίνη C από εκχύλισμα Αγριοτριανταφυλλιάς για ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Αρπαγόφυτο με ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση

Ν-ακετυλοκυστεΐνη για την απόχρεμψη των βλεννών

Σερραπεπτάση, ένα 100% φυσικό ένζυμο που παρουσιάζει αντιφλεγμονώδεις, αναλγητικές και αντιοιδηματικές ιδιότητες και κατά συνέπεια μπορεί να βοηθήσει στα συμπτώματα της ιγμορίτιδας, ρινίτιδας και της λαρυγγίτιδας.

Αγoράστε το τώρα με 30% έκπτωση από ΕΔΩ


Το ηλεκτρονικό φαρμακείο 
Υγείας και Ομορφιάς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ