Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιος Λιάγκας και ποια Σκορδά; Τίτλοι τέλους για πασίγνωστο ζευγάρι της Βέροιας!

ΧΩΡΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ
Μπορεί ο χωρισμός του διάσημου τηλεοπτικού ζευγαριού μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά να έχει ρίξει το internet και να έχει αναδειχθεί ως το πρώτο θέμα συζήτησης, αλλά και σε τοπικό επίπεδο οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Πασίγνωστο ζευγάρι της Βεροιώτικης show biz, με
έντονη παρουσία στην κοινωνική και καλλιτεχνική ζωή του τόπου βάζει επίσημο τέλος στον έγγαμο βίο του.
Τα σύννεφα στην σχέση των δύο πρώην αγαπημένων ξεκίνησαν εδώ και δύο χρόνια περίπου, όταν άρχισε να γίνεται έντονη η διαφωνία σε πολλά ζητήματα που τους αφρούν.
Φήμες που κυκλοφορούν στην πιάτσα της Μητροπόλεως κάνουν λόγο πως η πέτρα του σκανδάλου είναι μια πολύ όμορφη Βεροιώτισσα, που με την ιδιότητα του τρίτου προσώπου, έχει αποτελέσει την βασική αιτία του διαζυγίου.
Ο «Βεροιώτης» είναι σε θέση να γνωρίζει ολόκληρο το παρασκήνιο της πολύκροτης υπόθεσης και ότι τις τελευταίες ημέρες, γίνεται προσπάθεια από το στενό οικογενειακό περιβάλλον, μήπως και βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε να αποφευχθεί η ολική ρήξη.
Απ' ότι δείχνουν όμως τα πράγματα, η λύση του δικαστηρίου είναι μονόδρομος, αφού έχει χαθεί οριστικά η επικοινωνία μεταξύ τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ