Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας «Δρόμοι: Δρόμοι της ζωής - Δρόμοι που φεύγουν» στη Βέροια

Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Κυριακής 20/11 στο φουαγιέ της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια, η ομαδική έκθεση φωτογραφίας και λογοτεχνικών κειμένων με τίτλο «Δρόμοι: Δρόμοι της ζωής - Δρόμοι που φεύγουν». Την έκθεση διοργανώνουν η Φωτογραφική Ομάδα Βέροιας «Αντίθεσις», σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ Βέροιας και το Φωτογραφικό Κέντρο
Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσει έως και τις 5 Δεκεμβρίου 2016. Τα δυο μέλη της Αντίθεσις που επιλέχθηκαν από το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης να συμμετέχουν/συμπληρώσουν την έκθεση είναι ο Γιαννέκας Γιάννης και η Ορφανίδου Μαρίνα.
Για το περιεχόμενο της έκθεσης μίλησε ο Πρόεδρος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής Βασίλης Καρκατσέλης. Πρόκειται για μια πρωτότυπη και μοναδική έκθεση, που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, ταξιδεύει από τόπο σε τόπο και σε κάθε της νέο σταθμό εμπλουτίζεται με νέο υλικό, με φωτογραφίες  από τους φωτογράφους της περιοχής. Στο σταθμό της στη Βέροια, προστέθηκαν οι φωτογραφίες του Γιάννη Γιαννέκα Γιάννης και της Μαρίνας Ορφανίδου από τη Φωτογραφική Ομάδα Βέροιας «Αντίθεσις».












ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ