Στη δύσκολη έδρα της Κέρκυρας νικήθηκε ο Ζαφειράκης Νάουσας

Ήταν ένας αγώνας στον οποίο η ομάδα του Ζαφειράκη αγωνίστηκε ουσιαστικά αποδεκατισμένη από τις απουσίες τραυματισμένων παιχτών αλλά και παιχτών οι οποίοι δεν μπορούσαν να είναι παρόντες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εκτός από τους τραυματίες Κεσίδη Σ. και Πίτο Π. προστέθηκαν και αυτοί των Διδασκάλου Π, Καραγεωργίου Γ και Τσιγαρίδα Χ. Ο πρώτος αγωνίστηκε κυριολεκτικά με ένα πόδι ενώ ο Καραγεωργίου Γ τραυματίστηκε στο 1ο δεκάλεπτο του αγώνα στο ίδιο σημείο και μάλιστα από τον ίδιο αντίπαλο όπως είχε συμβεί και προ τριετίας και τον είχε βγάλει εκτός μάχης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κατά τη γνώμη μου μόνο τυχαίο δεν είναι μιας και το μαρκάρισμα του αντιπάλου στόχευε το σημείο τραυματισμού του. Παρόλα αυτά ο αθλητής μας ουσιαστικά αγωνίστηκε στο 2ο ημίχρονο με ένα χέρι προσπαθώντας να βοηθήσει την ομάδα η οποία αγωνιζόταν κάποια στιγμή με τους μισούς αθλητές της κατηγορίας παίδων. Και σαν να μην έφταναν τα προβλήματα προς το τέλος του ημιχρόνου ήρθε και ο σοβαρός τραυματισμός στο χέρι του Τσιγαρίδα Χ ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο σκόραρε συνεχώς. Έτσι με όλα αυτά οι αντίπαλοι δημιούργησαν μία διαφορά τεσσάρων τερμάτων στο ημίχρονο η οποία στο ξεκίνημα του 2ου έφτασε τα 7 τέρματα αλλά με κάποιες αλλαγές του προπονητή και με την υπερπροσπάθεια όλων των παιχτών η ομάδα του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ μείωσε στα 3 τέρματα χωρίς όμως να καταφέρει να ισοφαρίσει . Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την υπερπροσπάθεια που έκανε

Πρέπει να τονιστεί η απαράδεκτη ως και εσκεμμένη συμπεριφορά των ανθρώπων της γραμματείας οι οποίοι έκαναν τρομερά πράγματα όπως κρύβοντας τα χαρτιά των ποινών και βάζοντας στον αγώνα τους αντίπαλους που είχαν δίλεπτη ποινή νωρίτερα από ότι έπρεπε ,τους χρέωναν στο χαρτί αναγραφής της ποινής κάθε φορά 10 – 15 δευτερόλεπτα λιγότερα ενώ στους αθλητές του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ έγραφαν την ποινή με καθυστέρηση κρατώντας τους έτσι εκτός αγώνα περισσότερο χρόνο.

Αυτό έγινε αντιληπτό από τον συνοδό της αποστολής και με την παρέμβαση του δόθηκε έξτρα ποινή από του διαιτητές αλλά χρειάστηκε να διαμαρτυρηθεί πάνω από 10 φορές για τα λάθη που εσκεμμένα επαναλαμβανόταν χωρίς όμως οι διαιτητές να μπορέσουν να τα σταματήσουν και μάλιστα ζητούσαν από το πάγκο της ομάδας να σταματήσει να διαμαρτύρεται. Να αναφέρουμε την άθλια κατάσταση των αποδυτηρίων της ομάδας μας από πλευράς συνθηκών και εγκαταστάσεων γεγονός για το οποίο ευθύνεται η γηπεδούχος ομάδα. Το Σάββατο 5/11/2016 και ώρα 18.00μ.μ ο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον ΑΡΧΕΛΑΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

«ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ» σύνθεση:
Κορωνάς Θ (Τ), Δεληχρήστος Α (Τ), Βλάχος Δ (4), Καραγεωργίου Γ, Ρότζιος Π (2), Κορωνάς Κ (1) Τζουβάρας Κ, Καραβίτης Χ, Διδασκάλου Π, Τσιγαρίδας Χ (5), Δεληχρήστος Θ (2), Μαυρίδης Σ (3), Καραμπέλκος Α (1), Παπουτσής Φ.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα:
1ο: 4 - 2, 2ο: 8 - 6, 3ο: 11 - 7, 4ο :16 - 10, 5ο: 18 – 14, 6ο: 23 - 18
Προπονητής: Παυλίδης θ
Μετά το τέλος του αγώνα η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη όχι λόγω της ήττας αλλά λόγω του ότι μετά από σειρά ετών αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας του προπονητή κ .Παυλίδη Θ μιας και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αναγκάστηκε να μετακομίσει και κατά συνέπεια να αποχωρήσει από την ομάδα η οποία ήθελε τουλάχιστον να του αφιερώσει τη νίκη.

Όπως και να έχει ο εν λόγω προπονητής αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας και του συλλόγου με την τεράστια προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος δούλευε ακατάπαυστα , κρατούσε και στήριζε την ομάδα στις δύσκολες στιγμές , έκανε τα πάντα και υποσχέθηκε ότι θα βοηθά και θα είναι πάντα κοντά στην ομάδα .Το τμήμα χαντμπολ τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται καλή συνέχεια.

Μετά από αυτή την εξέλιξη έχουμε αλλαγή σκυτάλης στο τιμόνι της ομάδας με τους κ.κ. Γιούπη Γεώργιο και Πρωτογέρη Αναστάσιο να αναλαμβάνουν τα ηνία της ομάδας. Πρόκειται για δύο εξαιρετικούς ανθρώπους ,αθλητές και τώρα προπονητές οι οποίοι αναλαμβάνουν την ομάδα υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες λόγω των τραυματισμών πολλών βασικών παιχτών .Έχουν την στήριξη της διοίκησης και όλων των αθλητών και ζητάμε από τους φιλάθλους να ενισχύσουν και να συμπαρασταθούν στην ομάδα αυτή τη δύσκολη στιγμή. Είναι βέβαιο ότι η ομάδα θα ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου αλλά ως τότε οι εναπομείναντες αθλητές μικροί και μεγάλοι καλούνται να υπερβάλλουν τους εαυτούς τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις