Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λίνα Τουπεκτσή: «Το Επιχειρείν σημαίνει ρισκάρω...»

Η Λίνα είναι από τις λίγες επιχειρηματίες που η επιμονή της, το πάθος της και ο ενθουσιασμός της σε κάνουν να την συμπαθήσεις από την πρώτη στιγμή. Σχεδιάστρια κοσμημάτων, με έδρα την Βέροια αλλά με μια επαγγελματική εξέλιξη που πραγματικά είναι αξία θαυμασμού. Κατόρθωσε να μετατρέψει μια πολύ μικρή επιχείρηση σε ένα Brand που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό (Καναδά και Κύπρο) και όλα αυτά μέσα σε μόνο 4 χρόνια. Με αφορμή την τελευταία της επαγγελματική επιτυχία μας δήλωσε το εξής:

«Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς να δημιουργώ αλλά δεν θα μπορούσα να ζήσω και χωρίς να εξελίσσομαι. Είμαι μόνιμα ανήσυχη, μόνιμα ανικανοποίητη για ότι κάνω και αναζητώ την εξέλιξη και την ανάπτυξη και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Η τελευταία μας συνεργασία ήταν όντως η μεγαλύτερη που έχει επιτύχει το εργαστήριο μας όλα αυτά τα χρόνια. Σε συνεργασία με την Δάφνη Επικοινωνίες ΑΕ του ομίλου Αντέννα, δημιουργήσαμε μια τεράστια ποσότητα χειροποίητων κοσμημάτων που διατέθηκε στο περιοδικό «Αστρολόγος» στο εορταστικό τεύχος Δεκεμβρίου.
Ήταν απόλυτο ρίσκο καθώς έπρεπε να παραδώσουμε τα κοσμήματα έτοιμα και συσκευασμένα μόλις μέσα σε 1 εβδομάδα. Δεν το σκέφτηκα πολύ! Σχεδόν καθόλου! Ήταν η ευκαιρία μας να ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα και να μπούμε σε χιλιάδες Ελληνικά σπίτια από άκρη σε άκρη με το κόσμημα μας. Δουλέψαμε για μια εβδομάδα 52 άτομα σχεδόν 20 ώρες την ημέρα. Δουλέψαμε ομαδικά και φέραμε εις πέρας το ακατόρθωτο. Υπάρχει όντως ικανοποίηση αλλά κανένας ενθουσιασμός. Με το βλέμμα μας στραμμένο μόνο στις εκθέσεις ετοιμαζόμαστε για την παρουσίαση της καλοκαιρινής συλλογής τον Γενάρη στην Αθήνα και κατόπιν στην Θεσσαλονίκη.
Θέλουμε ανάπτυξη και εγώ θα κάνω τα πάντα για αυτό. Κοιτάω τους ανθρώπους στα μάτια και συνεχίζω να αγαπώ. Αγαπώ τη δουλειά μου, αγαπώ την πόλη μου, αγαπώ τους ανθρώπους»

Εμείς να ευχηθούμε στη Λίνα να συνεχίζει να πρεσβεύει με τόσο πάθος την γυναικεία επιχειρηματικότητα, την εξωστρέφεια και το πάθος της ότι και αν κάνει….

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ