Quantcast

http://picasion.com/

Εκτός έδρας με τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών ο ΑΟΚ Βέροιας

Εκτός έδρας παιχνίδι για τον ΑΟΚ Βέροιας, αυτή τη φορά στα γειτονικά Γιαννιτσά όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο. Στα θετικά για τον Θωμά Τούσα, είναι οι σταδιακές επιστροφές των Χάρη Χρυσάφη και Γιώργου Πάππου, που απουσίασαν από το προηγούμενο παιχνίδι. Ο πρώτος είναι απόλυτα έτοιμος για αύριο, ενώ η συμμετοχή του δεύτερου θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Άπαντες
στην ομάδα έλαβαν υπόψη την μέτρια εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου στο παιχνίδι με τον ΓΑΣ Βαφύρας και έδωσαν την υπόσχεση για μια καλύτερη εμφάνιση, με μεγαλύτερη σταθερότητα στο προσεχές ματς.

Δηλώσεις:

Θωμάς Τούσας: «Με τη δέουσα σοβαρότητα αλλά και με όλους τους παίκτες στη διάθεση μας, θα αγωνιστούμε σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι. Η ομάδα των Γιαννιτσών έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και μάλιστα η νίκη κόντρα στην ΑΓΕ Πιερίας μας υπενθυμίζει πως πρέπει και οφείλουμε να είμαστε σοβαροί αν θέλουμε να κατακτήσουμε τους δύο βαθμούς. Με ηρεμία και καθαρή σκέψη αλλά και με σκεπτικισμό λόγω της περίεργης ώρας έναρξης, οι παίκτες μου γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν στο αυριανό παιχνίδι».
Χάρης Χρυσάφης: «Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας. Ξεπεράσαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών που μας ταλαιπώρησαν την προηγούμενη εβδομάδα και όλα τα παιδιά δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο στις προπονήσεις. Είμαστε έτοιμοι για μια δύσκολη αποστολή, όπως όλες άλλωστε μέχρι στιγμής, στις οποίες όμως ανταπεξήλθαμε με τον καλύτερο τρόπο. Σκοπός είναι να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, ώστε να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της ομάδας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ Εθνική».

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΚΑΣΚΕΜ:
ΓΑΣ Έδεσσας - Πανεδεσσαϊκός
ΓΑΣ Βαφύρας - Βατανιακός / Σάρισα
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών - ΑΟΚ Βέροιας
ΦΟ Αριδαίας - ΑΟΚ Γουμένισσας
Ζαφειράκης Νάουσας - Σκυδραϊκός
ΑΓΕ Πιερίας - ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ