Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρώτη ήττα για τον ΑΟΚ παρά την συγκλονιστική παρουσία του κόσμου στη Βέροια

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο ΑΟΚ Βέροιας, σε αντίθεση με τον ΦΟ Αριδαίας που συνεχίζει το αήττητο σερί του μετά από 7 αγώνες στο πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΚΕΜ. Η ομάδα από την Πέλλα, χάρη στην εξαιρετική της ευστοχία έξω από τα 6.75 αλλά και τις κακές αντιδράσεις στην άμυνα από πλευράς γηπεδούχων, πήρε μια σπουδαία νίκη που της δίνει το προβάδισμα ενόψει της
συνέχειας. Μπροστά σε 300(!) φιλάθλους που κατέκλυσαν το ΔΑΚ "Βικέλας" και τίμησαν με την παρουσία τους την προσπάθεια του ΑΟΚ, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στην εξαιρετική ευστοχία των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα στο 4ο δεκάλεπτο να "κυνηγούν" στο σκορ τους αντιπάλους΄.
Τα δεκάλεπτα: 
14-14, 30-34, 51-52, 66-73

Οι πόντοι του ΑΟΚ :
Τρομπούκης 16, Ουσουλτζόγλου 2, Χρυσάφης, Γκανάς 2, Καπνάς 8, Τυριακίδης 6 (2), Μάντσος 13, Λέφας 5, Γκεκόπουλος, Γιαννουζάκος 14 (2)

Ευχαριστήριο για την παρουσία του κόσμου


Η διοίκηση του ΑΟΚ Βέροιας, το τεχνικό τιμ και οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας ευχαριστούν θερμά τους φιλάθλους που έδωσαν βροντερό παρόν στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΦΟ Αριδαίας. Μπορεί η ήττα να μας υποσκέλισε στη δεύτερη θέση, όμως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και ελπίζουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στη Γ Εθνική"

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ