Quantcast

http://picasion.com/

Νέο κεφάλαιο για την ζωή της Αλεξάνδρας Σοφίας

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες η Αλεξάνδρα Σοφία. Η γνωστή Βεροιώτισσα συνεργάζεται πλέον επαγγελματικά, μ' ένα μαγαζί της παραλιακής. Μετά από μια πετυχημένη πορεία στη νυχτερινή διασκέδαση της Ημαθίας, η εκρηκτική general manager έχει ανοίξει τα πανιά της για νέους επιχειρηματικούς προορισμούς. Μάλιστα, όπως
συζητείται έντονα στην δημοσιογραφική πιάτσα, παραμένει ενεργή στο χώρο του μόντελινγκ, καθώς έχει συνάψει μνημόνιο συνεργασίας με την επώνυμη εταιρία ρούχων «Pink Angels».
Αν και η Βέροια θα βρίσκεται πάντα μέσα στην καρδιά της, η 22 χρονη καλλονή φέρεται πως έχει αφοσιωθεί πλήρως στα επαγγελματικά της σχέδια, ενώ δεν αποκοκλείεται να δοκιμάσει την τύχη της και στο εξωτερικό.
Φημολογείται έντονα πως έχει ήδη προτάσεις από την Ιταλία και την Γερμανία, τις οποίες και επεξεργάζεται. Η ίδια δείχνει να κρατάει χαμηλούς τόνους στην καριέρα της και προσπαθεί να αναρριχηθεί στην ιεραρχία της μόδας, με αργά και σταθερά βήματα. 
Αξίζει να σημειωθεί πως κάθε φωτογραφία που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, απαριθμεί εκατοντάδες likes, με τους διαδικτυακούς της θαυμαστές να εκφράζονται άκρως κολακευτικά για την σέξι εμφάνισή της!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ