Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο γάμος του Παναγιώτη και της Ειρήνης στο Δάσκιο (ΦΩΤΟ)

Ένας ιδιαίτερα ρομαντικός γάμος πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο στο Δάσκιο Ημαθίας. Ο Παναγιώτης και η Ειρήνη, δυο νέα και ερωτευμένα παιδιά, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, ολοκληρώνοντας έτσι και παραδοσιακά την πενταετή πορεία της σχέσης τους. Ο Παναγιώτης,
μηχανολόγος στην ΑΛΜΜΕ και η γλυκιά βρεφονηπιοκόμος Ειρήνη, έλαμπαν από ευτυχία και χάρηκαν το γάμο τους, ακολουθώντας όλα τα έθιμα.  Την Ειρήνη έντυσαν νυφούλα φίλες και συγγενείς στο πατρικό της σπίτι στη Βεργίνα, ενώ δεν έβλεπε την ώρα να βρεθεί στο πλευρό του Παναγιώτη, που την περίμενε με μεγάλη αγωνία στα σκαλιά της εκκλησίας του Δασκίου.
Αγαπητά παιδιά, ιδιαίτερα κοινωνικά και με... πολιτικό γονίδιο, καθώς ο παππούς της Ειρήνης, Νικόλαος Γουλτίδης, διετέλεσε πρόεδρος της Βεργίνας, ο θείος της Γιώργος Γουλτίδης είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος και ο πατέρας του Παναγιώτη υπήρξε αντιπρόεδρος στο Δάσκιο.
Κουμπάρος του ζευγαριού ο καλός τους φίλος και συμφοιτητής του Παναγιώτη, Νίκος Γκέρτσης.
Το βυσσινί, αγαπημένο χρώμα της Ειρήνης, κυριαρχούσε έντονα στη θεματολογία του γάμου, τόσο στο προσκλητήριο, την ανθοδέσμη αλλά και το στολισμό του κέντρου, όσο και σαν ιδιαίτερη πινελιά στο μακιγιάζ της νύφης, που τόλμησε το βυσσινί κραγιόν και ήταν πανέμορφη.

Ακολούθησε δεξίωση στο «Κτήμα Αλέξανδρος» στις Σαραντόβρυσες Βέροιας, όπου ο χορός και το κέφι κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. Οι νεόνυμφοι λίγες μόνο μέρες μετά αναχώρησαν για το γαμήλιο ταξίδι τους. Ο «Βεροιώτης» τους εύχεται κάθε ευτυχία στη ζωή τους!



























ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ