Quantcast

http://picasion.com/

Νίκη με 3-0 για τους Παλαίμαχους Βέροιας στην Κατερίνη

Με νίκη και με σκορ 3-0 έληξε το παιχνίδι της ομάδας των παλαιμάχων ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας που διεξήχθη τη Δευτέρα 31-10 στο γήπεδο Κεραμιδίου Κατερίνης με την αντίστοιχη ομάδα παλαιμάχων του Πιερικού. Δύο τέρματα για τη Βέροια πέτυχε ο Θωμάς Τρούπκος επιβεβαιώνοντας την δεινή εκτελεστική του ικανότητα και ένα τέρμα ο Σταύρος Παπαδόπουλος. Ο προπονητής των παλαιμάχων Γιώργος Χατζάρας μετά την ομιλία του στα αποδυτήρια που συνεπήρε τους ποδοσφαιριστές, παρέταξε την ομάδα με την εξής σύνθεση:
Χωλόπουλος, Κατσώνης, Μελετίδης, Παπανώτας, Νατσούρας, Παπατζίκος, Ταντής, Σαββίδης, Τρούπκος, Κεσίδης, Παπαδόπουλος Σταύρος. Στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν: Σταφυλίδης Κώστας, Παπαστέργιος, Παπαδόπουλος Μανώλης.
Πριν την έναρξη του αγών κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην Θόδωρου Κυζίρογλου, μεγάλη δόξα του Πιερικού.
Την αποστολή της ομάδας στην Κατερίνη, ακολούθησαν για άλλη μια φορά οι παλαίμαχοι: Θεοδωρίδης Θέμης, Μιχαηλίδης Παναγιώτης, Παπαδόπουλος Θωμάς, Πουρσανίδης Χριστόφορος, Σταφυλίδης Σούλης ο τέως παράγοντας Αντώνης Μπιζέτας που ήταν και αρχηγός αποστολής (λόγω απουσίας του Στέργιου Διαμάντη) καθώς και οι φίλαθλοι Νίκος Νταλής και Τζίμης Ιωαννίδης.
Επίσης από τον Πιερικό παραβρέθηκαν οι παλαίμαχοι: Πουρπουτίδης, Παρουσιάδης, Αδαμόπουλος Γιάννης, Σιδηρόπουλος Πόλυς και ο Μάκης Τερζόπουλος με θητεία τόσο στη Βέροια όσο και στον Πιερικό.

Με την ομάδα του Πιερικού αγωνίστηκε και στα δύο ημίχρονα ο «δικός μας» Τάκης Τσούκας, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια του Γιώργου Χατζάρα ο οποίος τον υπολόγιζε για βασικό με την ομάδα της Βέροιας.
Στον αγώνα, παρών με τον Απόστολο Κοκκαλιάρη και ο… αιώνιος τραυματίας Γιώργος Σιούτης που λίγο πριν τον αγώνα αποσύρθηκε από την εντεκάδα, όπως και ο Λευτέρης Κελεσίδης που επίσης λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε.
Η ομάδα των Παλαιμάχων αγωνίστηκε για πρώτη φορά με νέες εμφανίσεις της «Βασίλισσας του Βορρά» προσφορά της ΠΑΕ Βέροιας, ενώ ο πρόεδρος και αρχηγός της ομάδας κ. Τάκης Παπατζίκος ευχαρίστησε όλα τα μέλη της αποστολής για την αθρόα συμμετοχή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ