Quantcast

http://picasion.com/

Εντυπωσιακό: Πάνω από 100 χορευτές επί σκηνής στο χορό της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 26/11 στο κτήμα Γκαντίδη ο ετήσιος χορός της Ευξείνου Λέσχη Βέροιας. Για ακόμα μια χρονιά, εκατοντάδες ήταν οι φίλοι της ΕΛΒ, τα μέλη και οι εκπρόσωποι των πολιτικών, αστυνομικών και στρατιωτικών αρχών της Ημαθίας που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ανάμεσά τους, η βουλευτής Ημαθίας Φρόσω
Καρασαρλίδου, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαδόπουλος, Στέλιος Ασλάνογλου, Γιώργος Σοφιανίδης, Βασίλης Λυκοστράτης, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων της Ημαθίας και πλήθος κόσμου.
Επίσημος καλεσμένος στο χορό της ΕΛΒ ήταν ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού, φέροντας μαζί του και το πανό με το οποίο το εργατικό κέντρο Ναυπλίου υποδέχτηκε τους πόντιους χορευτές μας στην εκεί εμφάνισή τους, αμέσως μετά τις δηλώσεις Φίλη περί εθνοκάθαρσης. 
Ο πρόεδρος της ΕΛΒ Παύλος Σαρημιχαηλίδης τον υποδέχθηκε, ενώ πριν ανανεώσουν το ραντεβού τους για τον Αύγουστο στο Ναύπλιο, ο δήμαρχος Βέροιας του χάρισε αναμνηστικό δώρο από την περιοχή μας.
Στο πολυετές έργο και τη δράση του συλλόγου και τη συνεισφορά του στη συνέχιση της πολιτιστικής κληρονομιάς αναφέρθηκε και η ποντιακής καταγωγής βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου στο σύντομο χαιρετισμό της.

Έπειτα, σειρά είχαν τα χορευτικά τμήματα της ΕΛΒ, από τα μικρούλια μέχρι και το μεγάλο χορευτικό, με το ένα να διαδέχεται το άλλο στην πίστα, σε έναν χορευτικό μαραθώνιο! Μάλιστα κάποια στιγμή, όλα τα τμήματα, με συμμετέχοντες από 5 μέχρι 60 χρονών, ανέβηκαν στην πίστα χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό θέαμα, με πάνω από 100 χορευτές να χορεύουν ρυθμικά ξεσηκώνοντας τον κόσμο.
Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση του τμήματος νταουλιού, με 10 οργανοπαίκτες να ανεβαίνουν επί σκηνής τραντάζοντας το κέντρο. 
Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες από τη βραδιά:



























































































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ