Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με ένα κλικ κερδίστε πλούσια δώρα μόνο στον «Βεροιώτη»!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
Το ηλεκτρονικό φαρμακείο που όλοι αγαπήσαμε drmattapharmacy.gr, θέλοντας να ευχαριστήσει τους πελάτες του στην Ημαθία για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους, προχωρά αποκλειστικά για τους αναγνώστες του «Βεροιώτη» σε μια απίστευτη προσφορά!
Κάντε κλικ (ΕΔΩ), γράψτε στο σχόλιο: «Veriotis.gr», και κερδίζετε αυτόματα την
μεγάλη προσφορά του drmattapharmacy.gr: 30% έκπτωση για κάθε αγορά κρέμας προσώπου CAUDALIE & ένα προϊόν CAUDALIE ΔΩΡΟ!!!

Μπορεί ένα φυτικό lifting να είναι άμεσο και αποτελεσματικό; Η απάντηση είναι "ΝΑΙ"! Διαπιστώστε το δοκιμάζοντας τη νέα σειρά της Caudalie resvertatrol lift.

Η CAUDALIE RESVERATROL [LIFT] FACE LIFTING SOFT CREAM 50ml είναι μια καινοτόμος κρέμα ημέρας με συσφικτική και αντιρυτιδική δράση, η οποία λειαίνει, συσφίγγει και θρέφει την επιδερμίδα. Βασικά συστατικά της είναι το υαλουρονικό οξύ, η ρεσβερατρόλη και τα κεραμίδια.
Εκχυλισμένη από τους μίσχους των άμπελων, η ρεσβερατρόλη - με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την CAUDALIE, κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο σφριγηλό, πιο νεανικό και η επιδερμίδα να εμφανίζεται πυκνότερη.
Η παραγωγή των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για τη σφριγηλότατα του δέρματος αυξάνεται σημαντικά (ινοβλάστες, κολλαγόνο, ελαστίνη και sirtuins) και η διαδικασία της γλυκοζυλίωσης προκαλεί τις βαθιές ρυτίδες να εξουδετερώνεται. Η Caudalie Resveratrol αντιμετωπίζει τα σημάδια της γήρανσης στην πηγή τους. 

Η σειρά περιέχει κρέμα ημέρας πλούσιας υφής για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες: CAUDALIE RESVERATROL [LIFT] FACE LIFTING SOFT CREAM 50ml

Κρέμα ημέρας λεπτής υφής για κανονικά - μικτά δέρματα
CAUDALIE RESVERATROL [LIFT] FACE LIFTING FLUID 40ml



Κρέμα νυχτός: CAUDALIE RESVERATROL [LIFT] NIGHT INFUSION BALM 50ml


Κρέμα ματιών: CAUDALIE RESVERATROL [LIFT] EYE LIFTING BALM 15ml




Ορός προσώπου: CAUDALIE RESVERATROL [LIFT] FIRMING SERUM



Οι κρέμες της CAUDALIE είναι
Μη φαγεσωρογόνες, μη φωτοτοξικές, μη-κυτταροτοξικές και μη-μεταλλαξιογόνες.
Δερματολογικά ελεγμένες.
Χωρίς paraben, phenoxyethanoles.
Κατά των δοκιμών σε ζώα.

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 
Προλάβετε!

Το ηλεκτρονικό σου φαρμακείο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ