Quantcast

http://picasion.com/

Τηλεοπτικές μαγειρικές για την Ημαθιώτισσα Σεφ Σοφία Κωστελίδου

Πολλοί από εσάς μπορεί να μην την γνωρίζετε προσωπικά, σίγουρα όμως έχετε γευτεί κάτι από τα χέρια της, καθώς μαγειρεύει καθημερινά για εμάς από την κουζίνα του μεζεδοπωλείου «Μαρμίτα» της Βέροιας. Την Ημαθιώτισσα Σεφ Σοφία Κωστελίδου, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και ώρα 13:30 από τη συχνότητα της ΕΡΤ3 και την εκπομπή «AgroWeek».
Η εν λόγω εκπομπή που καταπιάνεται κυρίως με αγροτικά θέματα, επισκέφθηκε το νομό μας και έκανε ένα αφιέρωμα στα μήλα της περιοχής, που πέρα από ένα γευστικό φρούτο, αποτελεί βάση για πολλές συνταγές ζαχαροπλαστικής. 
Έτσι, το συνεργείο της εκπομπής βρέθηκε στον Κοπανό Ημαθίας, συνάντησε τη Σεφ μας και της ζήτησε να ετοιμάσει μια αγαπημένη της συνταγή με μήλα. 

Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό, καθώς τόσο η μηλόπιτα όσο και τα ατομικά μηλοπιτάκια με σφολιάτα σε σχήμα τριαντάφυλλου της Σοφίας έγραψαν τέλεια στην κάμερα αλλά και σε όσους τυχερούς τα δοκίμασαν. Εμείς θα αρκεστούμε στο να απολαύσουμε την Ημαθιώτισσα Σεφ το ερχόμενο Σάββατο από τους δέκτες μας.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ