Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μέλος του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων ο Αντώνης Καγκελίδης

Στις 25 Οκτωβρίου 2016 συνεκλήθει το νέο εννεαμελές Περιφερειακό Συμβούλιο (Π.Σ.) του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων (Σ.Πο.Σ.) Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας στην Κρύα Βρύση Πέλλης. Κατόπιν προσκλήσεως του πλειοψηφίσαντος συμβούλου Ιερέως πατρός Βασιλείου Τσουφλίδη και μετά τις εκλογές που διενεργήθηκαν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου
2016 στη Αλεξάνδρεια Ημαθίας, το νέο Συμβούλιο συνεκλήθη σε σώμα με μοναδικό θέμα την κατανομή αξιωμάτων μεταξύ των μελών. Κατά την μυστική ψηφοφορία που επακολούθησε προέκυψε η εξής κατανομή: Ιερέας π. Βασίλειος Τσουφλίδης (Πέλλα) Πρόεδρος, Αμοιρίδης Νικόλαος (Κιλκίς) Αντιπρόεδρος, Μαχαιρίδου Σοφία (Πέλλα) Γραμματέας, Φιλοκώστας Αγάπιος (Πιερία) Ταμίας, και τα Μέλη: Καγκελίδης Αντώνιος (Ημαθία), Κατσίδης Ευστάθιος (Λάρισα), Παπαδοπούλου Θεοδώρα (Κιλκίς), Παυλίδης Λάζαρος (Κιλκίς), Φωτιάδης Νικόλαος (Σέρρες).
Δυναμικά φαίνεται πως επανέρχεται η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος στον αγώνα, βάσει του καταστατικού της (άρθρο 2 παράγρ.14), για την αλλαγή του Νομικού καθεστώτος του Ιδρύματος ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ στο Βέρμιο, έχοντας στην φαρέτρα της πλέον και μάλιστα στην θέση του Προέδρου, έναν Ιερέα την στιγμή που όπως είναι γνωστό, στο τιμόνι του Ιδρύματος είναι ο Μητροπολίτης Βέροιας.



Του Χαράλαμπου Καπουρτίδη
Μέλους του Δ.Σ. της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ