Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ιβιτς: «Η φάση έγινε μπροστά στον βοηθό, δεν ήταν απλό λάθος»

Ο Βλάνταν Ιβιτς παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έκανε καλή εμφάνιση, προσπάθησε να εξηγήσει και να υπερασπιστεί το rotation το οποίο εκ του αποτελέσματος δεν τον δικαίωσε ενώ αναφέρθηκε και στην φάση όπου ο Περέιρα σκόραρε με τον βοηθό να υποδεικνύει λάθος, τονίζοντας ότι αυτό δεν ήταν ένα απλό λάθος και ότι αυτό που ζητά είναι το να υπάρχει διαιτησία δίκαιη. Επίσης έστειλε μήνυμα
στον Κίτσιου αλλά και σε άλλους παίκτες τονίζοντας ότι θα παίζουν αυτοί που δείχνουν διάθεση στη διάρκεια των προπονήσεων και θέλουν να διεκδικούν ευκαιρίες. «Νομίζω ότι αυτό που έπαιξε ρόλο είναι ότι δεν είχαμε τη φρεσκάδα που έπρεπε και ίσως οι παίκτες που ήταν πιο ξεκούραστοι και για αυτό τους επιλέξαμε αν και προσπάθησαν δεν βοήθησαν αρκετά. Παράλληλα δεν κάναμε τόσες πολλές ευκαιρίες όπως στα προηγούμενα παιχνίδια ενώ στο τέλος κινδυνέψαμε και με την ήττα αν και πιστεύω ότι εμείς ήμασταν πιο κοντά στη νίκη». Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε και στο ακυρωθέν γκολ του Περέιρα: «Βάλαμε καθαρό γκολ. Σήκωσε τη σημαία του ο βοηθός και αυτό δεν ήταν απλό λάθος. Η φάση έγινε μπροστά του, όχι απέναντι. Δεν ήταν οριακό, ο Περέιρα ήρθε πίσω από τη μπάλα. Δεν ξέρω αν θα είναι την επόμενη αγωνιστική στους ορισμούς και δεν με ενδιαφέρει. Ξέρω ότι εμείς ζητάμε το 50-50 στη διαιτησία και αυτό είναι κάτι παραπάνω από λάθος». Ο προπονητής του ΠΑΟΚ εξήγησε το λόγο που προχώρησε σε rotation αν και αυτός ο αγώνας ήταν ο τελευταίος γιατί ακολουθεί η διακοπή: «Το έκανα αυτό γιατί υπήρχαν παίκτες που ήταν κουρασμένοι από τα συνεχόμενα ματς και φάνηκε και στο δεύτερο μέρος του αγώνα της Τσεχίας. Για παράδειγμα ο Μάτος μετά το ματς της Πέμπτης είχε ενοχλήσεις και ήταν ρίσκο να παίξει. Ο Κάνιας έχει ένα σερί αγώνων και είναι και αυτός κουρασμένος. Μην ξεχνάτε ότι μπορεί αυτοί οι παίκτες να μην έχουν καλή απόδοση επειδή παίζουν σερί και έπρεπε να κάνω αυτή τη διαχείριση».
Ο Ιβιτς έστειλε μήνυμα στον Κίτσιου αφού ερωτώμενος για το ότι επέλεξε τον Κρέσπο στα δεξιά και όχι τον Στέλιο είπε με νόημα: «Γιατί πολύ απλά την ενδεκάδα την επιλέγω κοιτώντας την προσπάθεια και την διάθεση των παικτών μου στις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ευκαιρίες θα παίρνουν αυτοί που τις διεκδικούν». Τέλος σχολίασε αν αυτό το νέο στραβοπάτημα αφήνει τον ΠΑΟΚ μακριά από τον στόχο του: «Φυσικά και είναι κακό. Δεν είναι ο ΠΑΟΚ που θέλω αυτός που είδατε. Αλλά δημιουργούμε ευκαιρίες και πρέπει να δουλέψουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να δουλεύουμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ