Quantcast

http://picasion.com/

Επισκεψη στο Γηροκομείο από τη ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Βέροιας

Στο Γηροκομείο βρέθηκαν χθες τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Βέροιας. Με αφορμή την πρόσφατη ανακαίνιση του πάνω ορόφου, οι εκπρόσωποι της τοπικής ΝΔ είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του ιδρύματος, συνομίλησαν με τους γέροντες και τις γερόντισσες, ενώ προσέφεραν συμβολικά και 20 κιλά κρέατος για τα γεύματα των τροφίμων. Στη συζήτηση που ακολούθησε με τις προέδρους του Αδελφάτου και του Ιδρύματος, κ.κ. Δόξα Μούρτζιου και Μαίρη Κάτσιου, έγινε μια σύντομη αναδρομή στο μικρό θαύμα που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στο άλλοτε προβληματικό Γηροκομείο, το οποίο αποτελεί πλέον στολίδι στις δομές κοινωνικής μέριμνας της πόλης.

Δηλώθηκε, επίσης, η βούληση για περαιτέρω στήριξη της προσπάθειας κυρίως με την εγγραφή μελών στο Αδελφάτο, αλλά και με περισσότερες δράσεις ενίσχυσης.

Εκ μέρους της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Βέροιας, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος Γρηγόρης Παπαγεωργίου, η αντιπρόεδρος Αθανασία Γιαμουστάρη και τα μέλη Νίκος Αγγέλου, Στάθης Κελεσίδης, Γιάννης Κοσιονίδης, Αντώνης Ζησιόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Ολυμπία Σουγιουλτζή και Εύη Βαρακλή.





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ