Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με γραβάτες ή άνευ, ξεχώρισαν οι κύριοι στην παρέλαση της Βέροιας

Η αλήθεια είναι πως στα θέματα της μόδας, το γυναικείο ντύσιμο έχει και πιο πολύ ενδιαφέρον και πιο πολύ υλικό για σχολιασμό, καθώς οι επιλογές των κυριών είναι άπειρες σε σχέση με αυτές των ανδρών. Οι κύριοι στις επίσημες εμφανίσεις τους περιορίζονται μεν σε κοστούμι και πουκάμισο, ο καθένας τους δε, μπορεί να βάλει το προσωπικό του στυλ και μια ξεχωριστή πινελιά, με τη γραβάτα ή τα παπούτσια που θα επιλέξει. 
Και μιας και διανύουμε την περίοδο χωρίς γραβάτα, θα ξεκινήσουμε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Ουρσουζίδη, που αν και στο βραδινό κάλεσμα στο Μαξίμου ακολούθησε τη γραμμή του κόμματος, για την απελευθέρωση της πόλης του τίμησε τις εκδηλώσεις και φόρεσε γραβάτα χρώματος μπορντό. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος επέλεξε ένα κομψό μπλε κοστούμι με λευκό πουκάμισο και γαλάζια γραβάτα, ενώ ο δήμαρχος Νάουσας έναν πιο χειμερινό συνδυασμό σε γκρι αποχρώσεις. 
Η μπορντό γραβάτα φορέθηκε... πολύ την Κυριακή, καθώς την ίδια απόχρωση επέλεξαν ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Σιακαβάρας και κύριος, συνοδός κάποιου από τα φιλοξενούμενα υψηλά πρόσωπα. Ο μεν πρώτος με ένα ελαφρύ ροζ πουκάμισο και ο δεύτερος με μια πιο ασφαλή επιλογή, αυτή του λευκού πουκαμίσου.
Φέτος στις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης μας είχαμε πολλούς καλεσμένους από το Βορρά και το Νότο. Μας επισκέφθηκαν Δήμαρχοι και εκπρόσωποι από τους αδελφοποιημένους με τη Βέροια δήμους σε Ρωσία, Σερβία και Κύπρο. Περπατώντας δίπλα δίπλα οι τέσσερις δήμαρχοι, αυτός που ξεχώρισε ήταν ο κύριος αριστερά, από το δήμο Πούσκιν της Ρωσίας, με κοστούμι σε στενή γραμμή, μαύρο παντελόνι και έντονο μπλε σακάκι, μπλε γραβάτα με ψιλό πουά και λευκό πουκάμισο, που ταίριαζαν ιδιαίτερα με το γκρίζο και ολίγον ιπποτικό μούσι του. Ο δικός μας Κώστας Βοργιαζίδης έπαιξε και αυτός στα γκρι, επέλεξε όμως μια ιδιαίτερη γραβάτα με βαθμίδες του γκρι και πράσινες λεπτομέρειες.
Ιδιαίτερα κομψή και η εμφάνιση του αντιδημάρχου Βασίλη Λυκοστράτη, που επέλεξε έντονο μπλε κοστούμι, λευκό πουκάμισο χωρίς γραβάτα και καφέ παπούτσια, ενώ το look συμπλήρωνε η καμπαρντίνα στο χρώμα του πάγου.
Οι κύριοι Σοφιανίδης και Μαυροκεφαλίδης, πάντα καλοντυμένοι στις επίσημες εκδηλώσεις. Ο μεν αντιδήμαρχος με ένα σκούρο κοστούμι με σκούρη πουά γραβάτα, ο δε πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ με μια πιο ιδιαίτερη επιλογή, με διαφορετικό χρώμα παντελόνι και σακάκι και ξεχωριστή πινελιά, τα ασημένια κουμπιά του σακακιού.


Σε σκούρο μπλε και γαλάζιους τόνους κινήθηκαν και ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα για νέα Βέροια» Γιάννης Παπαγιάννης, ενώ στα γκρι οι δημοτικοί σύμβουλοι Διονύσης Κουλουριώτης και Θωμάς Αγγελίνας και ο αντιδήμαρχος Άρης Λαζαρίδης που έδωσε μια μοδάτη πινελιά με το σικάτο μπορντοκαφέ παπούτσι.

Κατά τα άλλα, η ατμόσφαιρα στην εξέδρα ήταν μάλλον άβολη και παγωμένη μέχρι να αρχίσει η παρέλαση, καθώς τα βλέμματα συνήθως στρεφόταν αμήχανα προς τον ουρανό, όπως των κ.κ. Καλαϊτζίδη και Βεσυρόπουλου. Εκτός αν είχε κάτι τόσο ενδιαφέρον στην απέναντι πολυκατοικία, που τραβούσε εκεί συχνά τα βλέμματα. 
Μάλλον είχε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ