Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπαρτζώκας: «Η Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της»

Θέση στο καυτό θέμα της επικαιρότητας που αφορά την απόφαση του Συμβουλίου Της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες πήρε μέσα από τα social media ο Τάσος Μπαρτζώκας. Τη δήλωσή του ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση με την παρέμβαση του αντιδήμαρχου Γιώργου Σοφιανίδη. Δείτε τι διημείφθη: «Παρά τις αφόρητες πολιτικές πιέσεις, η Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της. Η απόφαση
του ΣτΕ είναι σύμφωνη με τις επιταγές του Συντάγματος. Το λιγότερο προκλητικές και λαϊκίστικες οι δηλώσεις της Κυβέρνησης, καταδεικνύουν την έλλειψη σεβασμού στη νομιμότητα και τους θεσμούς της Δημοκρατίας.» έγραψε ο Τάσος Μπαρτζώκας, και ο Γιώργος Σοφιανίδης του απάντησε: «Συγνώμη Τάσο (για όλους μας, και πρώτα για μένα) Όταν μας βολεύουν ή μας συμφέρουν οι αποφάσεις τότε λέμε "ότι η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της" σε αντίθετη περίπτωση μιλάμε "για κατευθυνόμενες και άθλιες αποφάσεις".
Ο κόσμος νομίζω κουράστηκε.
Τελικά πιστεύω ότι "αλλάζουμε κυβερνήσεις γιατί δεν θέλουμε να αλλάξουμε εμείς"». 

«Γιώργο, με όλο το σεβασμό και την αγάπη προς το πρόσωπο σου, συμφωνώ ότι οι δικαστικές αποφάσεις θα πρέπει να γίνονται σεβαστές από όλους μας, είτε είναι ευνοϊκές για εμάς είτε όχι! Όταν, όμως, ένας πολιτειακός παράγοντας αμφισβητεί ευθέως μία από τις Εξουσίες, τότε έχουμε δίχως αμφιβολία αμφισβήτηση της Δημοκρατίας», ανταπάντησε ο Μπαρτζώκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ