Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Πρασινοφρουρός»: «ΠΑΣΟΚ, παπί, θυμιατό, νεσκαφέ και δάκρυα νοσταλγίας»

Άλλη μια τρανή απόδειξη ότι ο βαθιά θρησκευόμενος ηγέτης μας Ανδρέας Παπανδρέου, μετέδιδε ευλαβικά στις λαϊκές μάζες. το σύνθημα: «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια» και όχι ημιτασιόν με πυρσούς και λοιπά σατανιστικά σύμβολα κάποιων αντιπάλων μας! ΠΑΣΟΚ, παπί, θυμιατό, νεσκαφέ. Έτσι απλά, με 4 λέξεις ολόκληρη η ιστορία του Νεοέλληνα. Τώρα που το θυμήθηκα, το επίσημο
ΠΑΣΟΚ δεν έβγαλε ούτε μια επίσημη ανακοίνωση για τη νίκη που πέτυχε ο Ανδρέας το 1981. Αίσχος! Παλιό ΠΑΣΟΚ, η Ναυαρχίδα του Σοσιαλισμού!
Και προτείνω: «Να καθιερωθεί ως επίσημη αργία του κράτους η 18η Οκτώβρη». Η ημέρα που έπεσε η δεξιά! Αναφέρομαι στους γνήσιους Πασόκους της Βέροιας.
Σύντροφοι, παλιοί συναγωνιστές, ας ρίξουμε έναν ομαδικό οραματισμό για τη μελλοντική επαναφορά του Ορθόδοξου Παραδοσιακού Παλιού ΠΑΣΟΚ στα πράγματα της χώρας. Ελάτε να ξαναβγάλουμε τρεις Βουλευτές ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία. Να πιάσουμε και πάλι το ποσοστό του 44% όπως τότε στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009. Με το νταούλι και το ζουρνά, καλημέρα ήλιε καλημέρα! 
Πολλοί θεωρούν πως ο «Πρασινοφρουρός» είναι μια απλή μόδα ή απλώς ένα τρολάρισμα. Όχι σύντροφοι, όλο αυτό είναι η Νοσταλγία για την εποχή του ΠΑΣΟΚ. Η αλήθεια είναι πως για εμάς είναι ένα βαρύ έργο ευθύνης.
Η κοινωνιολογική προσέγγιση του φαινομένου ΠΑΣΟΚ που άλλαξε μια και καλή την ελληνική κοινωνία, αποτελεί τομή στην ιστορία του τόπου και χρήζει μελέτης ενός ευρύτερου πεδίου επιστημών. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ