Quantcast

http://picasion.com/

Σε τουρνουά Ακαδημιών του Παναθηναϊκού η Αγία Βαρβάρα

Επιτυχημένη η παρουσία των τμημάτων υποδομής του Αγροτικού Αστέρα προjunior, junior, προπαιδικό και παιδικό, στο τουρνουά των σχολών της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, που διοργανώθηκε από το σύλλογο του Ορφέα Ελευθερούπολης, στο Δημοτικό στάδιο της περιοχής, την Κυριακή 23/10/2016. Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ακαδημίες: Μέγας Αλέξανδρος Καστοριάς, Αινείας Θεσσαλονίκης,
Ελλήσποντος Κριθιάς, Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, Μαίστρος Αλεξανδρούπολης, Πράσινη ακαδημία Κομοτηνής, Μπέμπηδες Ν. Αμμισού, Τσοτάκης ακαδημία Φλώρινας, ΑΟΚ Καβάλας και Ορφέας Ελευθερούπολης. 
Με σύμμαχο τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες και τη μεγάλη συμμετοχή των παιδιών, ολοκληρώθηκαν όλοι οι αγώνες με ευτυχία. Στο τουρνουά παρέστη ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός κ. Βασίλης Κωνσταντίνου, ο τεχνικός Διευθυντής κ. Gilberto Silva (παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας)
και ο σκάουτερ της ΠΑΕ κ. Γιώργος Καφές. Στο μέσο του τουρνουά μίλησε σε όλους τους μικρούς αθλητές και τους παραβρισκόμενους γονείς, ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου, ο κ. Gilberto Silva και ακολούθησαν απονομές κυπέλλων για κάθε αποστολή και επαίνων για κάθε παιδί ξεχωριστά. Από τον Αγροτικό Αστέρα το κύπελλο παρέλαβε από τον κ. Βασίλη Κωνσταντίνου ο τερματοφύλακας της παιδικής ομάδας Χειμώνας Γεώργιος, ενώ ο προπονητής Αθανάσιος Παπαστέργιος απένειμε κύπελλο στην ακαδημία του Ελλήσποντου Κριθιάς. 
Με την ολοκλήρωση απονομής των αναμνηστικών, κάθε αποστολή φωτογραφήθηκε ξεχωριστά με τον κ. Βασίλη Κωνσταντίνου και τον κ. Gilberto Silva. Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού θέλουν να δυναμώσουν τους δεσμούς του Δικτύου, ανταλλάσσοντας εμπειρίες και ιδέες
για την καλύτερη εξέλιξη των παιδιών μας που αποτελούν το μεγαλύτερο κεφάλαιο για τον αθλητισμό και την οικογένεια, από τους φιλικούς αγώνες να προωθηθεί το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΑΙ το FAIR PLAY καθώς και η ανάδειξη ταλέντων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ