Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έτσι εμφανίστηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου οι τρεις Βουλευτές Ημαθίας

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στο Μέγαρο Μαξίμου. Παρόντες φυσικά και οι τρεις κυβερνητικοί Βουλευτές Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου, Γιώργος Ουρσουζίδης και Χρήστος Αντωνίου, οι οποίοι έφτασαν στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο λίγο μετά τις 9 το βράδυ. Η συνάντηση, σύμφωνα με
πληροφορίες, έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και χαλαρή συζήτηση, με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι στο πιάνο και τις νότες του να ακούγονται ως την Ηρώδου Αττικού. Τα θέματα που κυριάρχησαν ήταν η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχιεπίσκοπο, η πορεία του οικονομικού προγράμματος και η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης. 
Πρώτος στο Μέγαρο Μαξίμου κατέφτασε ο Χρήστος Αντωνίου, με casual έξτρα χαλαρό look, αφού ναι μεν φόρεσε το προβλεπόμενο κοστούμι άνευ γραβάτας, επέλεξε ωστόσο αθλητικό παπούτσι, γιατί πάνω από όλα η άνεση!
Δεύτερη έφτασε η Φρόσω Καρασαρλίδου φορώντας ένα πουά μίνι ανάλαφρο φόρεμα, συνδυασμένο με peep-toe μποτάκια και μαύρο - για τα πρώτα κρύα- μπουφανάκι, το οποίο είναι φέτος η τελευταία λέξη της μόδας. Τα μαλλιά της πιασμένα σ' έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο, άφηναν να φανούν τα χαρακτηριστικά σκουλαρίκια κρίκους που λατρεύει η κ. Καρασαρλίδου, ενώ το look συμπλήρωνε το σκούρο κόκκινο κραγιόν.
Τελευταίος πέρασε την πόρτα του Πρωθυπουργικού Μεγάρου ο Γιώργος Ουρσουζίδης. Ο γνωστός Βεροιώτης πολιτικός μηχανικός επέλεξε πιο επίσημο look, με καλό μαύρο κοστούμι, λευκό -άνευ γραβάτας- πουκάμισο, μαύρα παπούτσια και σακουλίτσα γνωστού πολυκαταστήματος της Αθήνας στο χέρι. Πεσκέσι στον Πρωθυπουργό για το κάλεσμα; Εμ, έτσι κάνουμε εμείς οι Μακεδόνες. Δεν πάμε με άδεια χέρια!
Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως τα ποτά, μετά τη σύναξη με τους βουλευτές στο Μέγαρο Μαξίμου -που τράβηξε μέχρι αργά με τραγούδι- είχαν και συνέχεια. Μόνο που όσοι συνέχισαν για Κολωνάκι ήταν λιγότεροι, καθώς η έξοδος αφορούσε αυστηρά τους 35άρηδες με τους οποίους ο Αλέξης Τσίπρας κάθισε μέχρι το τέλος. Ο πρωθυπουργός δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη γενιά του και όπως όλα δείχνουν αυτό θα μεταφραστεί αναλόγως και στον ανασχηματισμό,όποτε κι αν αυτός γίνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ