Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σχολή Wing Chun Kung Fu Βέροιας

Το Wing Chun Kung Fu είναι μία πραγματική πολεμική τέχνη που απευθύνεται σε άντρες, γυναίκες και παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας, δύναμης, ευλυγισίας ή φυσικής κατάστασης. Αποτελεί την τέχνη που χρησιμοποιούσε ώς βάση ο BRUCE LEE και προσφέρει στον εκπαιδευόμενο μια πλήρη, χωρίς παραλογισμούς μέθοδο προστασίας, που στηρίζεται στην οικονομία της κίνησης
και στις αρχές της μηχανικής του σώματος. Σε λίγους μόλις μήνες ο νέος εκπαιδευόμενος, είναι σε θέση να προστατεύει τον εαυτό του με έξυπνες και απλές κινήσεις, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα τα χέρια και τα πόδια του.



Παράλληλα με των ενηλίκων, λειτουργούν και παιδικά τμήματα.



Επίσης διδάσκεται η τέχνη του F.C.S. (Filippino Combat Systems) GREECE η οποία εξειδικεύεται σε άοπλη-ένοπλη χρήση και αντιμετώπιση μαχαιριού-ραβδιού. 




Οι ταινίες IP MAN 1,2 και 3 απεικονίζουν με ρεαλιστικό τρόπο την πραγματική ιστορία για το πώς ο ομώνυμος Grandmaster δίδαξε στο ευρύ κοινό την τέχνη του Wing Chun Kung Fu. 


Η σχολή Wing Chun Kung Fu της Βέροιας είναι αδερφοποιημένη με τις σχολές Foshan Luochun Ip Chun Association (σχολή του Grandmaster Ip Chun-γιός του Ip Man) και Sim Wing Club (σχολή του Grandmaster Lun Kai-μαθητής του Ip Man) οι οποίες βρίσκονται στην πόλη Foshan της Κίνας. Επίσης είναι μέλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας αυτοάμυνας-I.S.D.O.(International Self Defence Organization) και της Ε.Ο.Π.Τ. (Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών). 


Σχολάρχης: Sifu Αποστολίδης Ιωάννης


Facebook: https://www.facebook.com/groups/101918029875417/
Website: http://www.wingchun.com.gr/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=iAiqCLADTHA 

Διεύθυνση: Καραϊσκάκη 25 (κάτω από τη γέφυρα)
Τηλ: 2331066017 – 6976878983
Ώρες λειτουργίας σχολής: Δευτέρα έως Παρασκευή 18:30 – 22:30

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ