Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η εταιρεία εμπορίας καφέ «Julius Meinl» χορηγός του Φιλίππου

Στην ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά προχώρησαν το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με την γνωστή εταιρεία εμπορίας καφέ «Julius Meinl», αποκλειστικός αντιπρόσωπος της οποίας στην Ελλάδα είναι μεταξύ άλλων και το μέλος της διοικούσας επιτροπής του τμήματος Μαρμαράς Φραντζέσκος. Η Julius Meinl ιδρύθηκε το 1862 από τον ομώνυμο επιχειρηματία, ο οποίος έμεινε στην ιστορία για την καινοτόμο ιδέα να προσφέρει την δυνατότητα στους κατοίκους της Βιέννης να αγοράσουν για πρώτη φορά καβουρντισμένο καφέ για το σπίτι, κάτι που απογείωσε την γεύση, την ποιότητα και το άρωμα του καφέ. Επίσης, ήταν ο πρώτος που καθιέρωσε την περίφημη πλέον κουλτούρα των Βιεννέζικων καφέ, δημιουργώντας το πρώτο κατάστημα στην πρωτεύουσα της Αυστρίας.
Η κουλτούρα αυτή που καθιέρωσε ο Julius Meinl πριν από περισσότερα από 150 χρόνια συμπεριλαμβάνεται από το 2011 στον κατάλογο της UNESCO ως προϊόν παγκόσμιας άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς.
Η εν λόγω εταιρεία, μέσω του πρώτου εν Ελλάδι καταστήματός της που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Βέροιας στην γωνία των οδών Προφήτου Ηλία και Ιπποκράτους από το 2013, αναλαμβάνει τον τίτλο του ΧΟΡΗΓΟΥ του τμήματος καλαθοσφαίρισης για την σαιζόν 2016-17.
Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Ηλίας Λαζός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους επιχειρηματίες του καταστήματος για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους για ακόμα μία χρονιά και καλεί τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν αυτούς που αποδεδειγμένα εδώ και χρόνια συνδράμουν στην προσπάθειά μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ